Ποδόσφαιρο

Το «θέλω» της ελληνοποίησης του ρόστερ και τα εμπόδια που συναντά ο Άρης

Ένας από τα «θέλω» του Άρη για την νέα αγωνιστική σεζόν όπως ανέφερε και ο Άγγελος Χαριστέας είναι μια προσπάθεια… ελληνοποίησης του ρόστερ, πλάνο όμως που είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί άμεσα.

Οι άνθρωποι της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό μιλούσαν με Έλληνες παίκτες όπως ο Αυλωνίτης, ο Βέλλιος, στα πιο πρόσφατα ο Μάνος ενώ επιπλέον έγινε γνωστό πως ο Άρης έκλεισε και άλλον παίκτη στην «γραμμή κρούσης» τον οποίο όμως έχασε λόγω του ban.

Είναι ένα ζήτημα που αφορά πολύ τον Άγγελο Χαριστέα και αποτελεί μακροπρόθεσμα έναν από τους στόχους για τον Άρη ωστόσο ακόμη συναντά πολλά “εμπόδια” καθώς όπως ανέφερε και ο ίδιος, οι καλοί Έλληνες παίκτες ήταν αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, είτε έχουν κλείσει ήδη σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Χαριστέας για το θέμα:

Πολλοί ποδοσφαιριστές ήθελαν να κλείσουν σε ομάδες. Κάποιους από τους παίχτες που θέλαμε τους χάσαμε. Είχαμε όμως και plan B, έχουμε πλάνο διετίας. Να διατηρήσουμε κορμό. Να χτίσουμε με προσθήκες, κάνοντας ορθολογικό ρόστερ, και ποδοσφαιρικά και οικονομικά. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο άσχετα εάν είμαι εδώ ή όχι στο μέλλον. Θα ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Αξίζουν μια ευκαιρία. Στόχος η ελληνοποίηση. Τα στάνταρ του Άρη είναι υψηλά. Να πείσουμε ποδοσφαιριστές με υψηλά στάνταρ. Το όνομα του Άρη μιλώντας μαζί τους, κάνει θραύση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button