Ποδόσφαιρο

Το… ημερολόγιο του Άρη των επόμενων 30+ ημερών

Δείτε σημαντικές ημερομηνίες του ποδοσφαιρικού Άρη για τις περίπου 30 επόμενες ημέρες, μέχρι δηλαδή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται προ των πυλών για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Μερικοί παίκτες έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη ενώ άλλοι πρόκειται να έρθουν. Οι ημερομηνίες «σταθμοί», όμως, είναι σταθερές για την ομάδα και βάση αυτών γίνεται ο προγραμματισμός του ρόστερ.

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο Άρης ταξιδεύει νωρίς το πρωί στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα «χτιστεί» η ομάδα της νέας σεζόν με τις περισσότερες μεταγραφές του καλοκαιριού.

ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, από τη Νάουσα, για να συνεχίσουν στη βάση τους τις προπονήσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Λίγο πριν το «κλείσιμο» του Αυγούστου, ο Άρης θα δώσει φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ – χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η έδρα της αναμέτρησης. Λογικά, δεν θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, μιας που θα δοθούν μερικά στα 3-5 Πηγάδια – απλά δεν έχουν κλειστεί ακόμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Οι ιθύνοντες και οι παίκτες του Άρη έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα (και) εκτός γηπέδου, μιας που στις 31 του μηνός, οι «κίτρινοι» μαθαίνουν τον αντίπαλο τους στο β’ προκριματικό γύρο του Europa League, σε σχετική κλήρωση.

ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αυτή η ημερομηνία είναι σημαντική μόνο αν ο Άρης προκριθεί στην επόμενη προκριματική φάση του Europa League, καθώς θα μάθει τον αντίπαλο του στο γ’ γύρο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η σέντρα της νέας σεζόν στη Super League 1 είναι προγραμματισμένη για τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Ο Άρης διεκδικεί μία θέση στην τετράδα, για έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τέσσερις ή πέντε μέρες (ανάλογα αν ο Άρης παίξει Σάββατο ή Κυριακή) μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στο Europa League, για τον β’ προκριματικό αγώνα. Υπενθυμίζεται πως οι προκριματικοί περιλαμβάνουν μονούς αγώνες σε ουδέτερες έδρες.

*Αξίζει να σημειωθεί πως η λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου δεν είναι στις 31 Αυγούστου. ως συνήθως, αλλά στις 5 Οκτωβρίου για φέτος, σύμφωνα με ανακοίνωση της UEFA, λόγω κορονοϊού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button