Το δώρο του Μπαντή στον Βοριαζίδη και το συγκινητικό μήνυμα για τα παπούτσια: «Με αυτά θα παίξεις»
Ο Γιώργος Βοριαζίδης επέστρεψε στα γήπεδα και ο Γιώργος Μπαντής αποκαλύπτη μια συγκινητική ιστορία.
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη πήρε λεπτά συμμετοχής απέναντι στον Ατρόμητο και δέχθηκε το ανατριχιαστικό χειροκρότημα των οπαδών που βρέθηκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, γυρίζοντας πιο δυνατός και υγιής, μετά την περιπέτεια υγείας που κλήθηκε να ξεπεράσει μέσα στη σεζόν.
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, με ανάρτηση του στα social media αποκαλύπτει μια συγκινητική ιστορία, κατά την επίσκεψη του, μαζί με αντιπροσωπεία παικτών, από τους Δημήτρη Πέλκα και Μίλος Ντέλετιτς, στο νοσοκομείο, λίγο μετά το σοβαρό χειρουργείο.
Αναλυτικά:
Θυμάμαι όταν επισκέφθηκα, μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα και τον Μίλος Ντέλετιτς, τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Μιχάλη Βοριαζίδη στο νοσοκομείο λίγο μετά το σοβαρό χειρουργείο.
Επιλέξαμε συμβολικά να του κάνουμε δώρο ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια. «Με αυτά θα παίξεις», του είπαμε.
Ο Μιχάλης χαμογέλασε. Ίσως ένιωσε ότι κι εμείς ήμασταν σίγουροι πως θα κερδίσει τη μάχη και θα επιστρέψει.
Και σήμερα, την κέρδισε.




