Ποδόσφαιρο

Το δύσκολο ξεκίνημα του Ιντέγιε: Απαγορεύσεις, αστυνομία και… φυγή

Μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο δρόμος του Μπράουν Ιντέγιε προς τα γήπεδα της Ευρώπης

Ο 30χρονος φορ μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας. Από μικρός αγάπησε το ποδόσφαιρο, δεν του δόθηκε όμως η ευκαιρία να εστιάσει μόνο σε αυτό.

Οι φίλοι του όμως δεν ήταν τα… καλύτερα παιδιά, έκαναν όπως θυμάται ο ίδιος “τρελά πράγματα” με αποτέλεσμα και ο ίδιος να συλληφθεί από την αστυνομία.

Από την οικογένεια του ξέροντας για τις “παρέες” του προσπάθησαν να του κόψουν το ποδόσφαιρο, θεωρώντας ότι ήταν η πηγή του κακού.

Μάλιστα όταν ο πατέρας του Ιντέγε, Ζοελ απεβίωσε η μάνα του Μπράουν τον έστειλα να μένει με την θεία του ώστε να “ξεκόψει”.

Το μόνο που κατάφερε ήταν όμως να τον οδηγήσει σε… φυγή, καθώς ακολούθησε έναν παλιό του προπονητή στην Bayelsa United για να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Με τους δικούς του μίλησε ξανά αφού υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ευρώπη, και πλέον έχει αποκτήσει και πάλι πολύ καλή σχέση μαζί τους.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button