Ποδόσφαιρο

Το Βόλος-Άρης μέσα από τα «μάτια» της Super League 1

Ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη σήμερα στις 20:30 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την Super League να δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της διάφορα στοιχεία και αριθμούς που σχετίζονται με την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε η διοργανώτρια Αρχή:

Με τη μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι να αποτελεί σπουδαίο ξεκίνημα, ο Βόλος αναζητά τη συνταγή των επιτυχιών και στην έδρα του.

Υποδέχεται τον Άρη κλονισμένο από τον αποκλεισμό από το Europa League την Πέμπτη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει υπηρεσιακό προπονητή, καθώς η νύχτα του αποκλεισμού ήταν και το κύκνειο άσμα του Μίκαελ Ένινγκ.

Ο Βόλος

Πέρσι νίκησε στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Πανιώνιο, φέτος έκανε το ίδιο με τον Ατρόμητο.

Πέρσι στην δεύτερη αγωνιστική υποδέχτηκε τον Άρη και τον νίκησε με 1-0. Τώρα πάλι υποδέχεται τον Άρη στην ίδια αγωνιστική, με στόχο όπως και πέρσι να ξεκινήσει με δύο στα δύο.

Είναι εντυπωσιακό ότι από τότε που έκανε τις δύο νίκες, δεν κατάφερε να κερδίσει άλλη φορά διαδοχικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Άλλωστε έκανε τρεις νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του και στα επόμενα 29 έκανε άλλες τέσσερις μόλις!

Νίκησε στο Περιστέρι την περασμένη εβδομάδα, αφού δεν είχε νίκη στα τελευταία πέντε στα περσινά πλέι άουτ.

Η έδρα του δεν ήταν ισχυρό όπλο του στη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στην κατηγορία, όχι ότι κατάφερνε και κάτι σπουδαίο εκτός. Δεν νίκησε στα δύο τελευταία, ενώ έκανε μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Ο Άρης

Ο Άρης ξεκίνησε με νίκη επί της Λαμίας πριν από μια εβδομάδα, αλλά την Πέμπτη αποκλείστηκε από την Κόλος Κοβαλίβκα από το Europa League.

Η αποτυχία αυτή οδήγησε στην απομάκρυνση του Μίκαελ Ένινγκ. Έτσι πηγαίνει στο Βόλο με τον Απόστολο Τερζή υπηρεσιακό προπονητή.

Πέρσι είχε πάει πάλι στην δεύτερη αγωνιστική στο Βόλο και έχασε, αφού ένας άλλος αποκλεισμός στην Ευρώπη, από τη Μόλντε τον είχε επίσης επηρεάσει.

Πέρσι στο Βόλο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, πριν αντικατασταθεί από τον Απόστολο Τερζή. Φέτος ο Άρης θα πάει στο ίδιο παιχνίδι έχοντας ήδη τον Τερζή υπηρεσιακό.

Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη 3-1 επί της Λαμίας με ανατροπή. Κάνει την πρώτη του έξοδο στη σεζόν, προερχόμενος από δύο εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα στα περσινά πλέι οφ.

Αν και γενικά έκλεισε την περασμένη σεζόν με άσχημη πορεία, αφού είχε συρρικνωθεί το ρόστερ του, δεν έχασε εκτός έδρας από ΑΕΚ, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στα πλέι άουτ.

Ο Τερζής αναλαμβάνει για τρίτη φορά υπηρεσιακός. Το Νοέμβρη του 2018 με τη φυγή του Πάκο Ερέρα, πέτυχε νίκη επί του Απόλλωνα εκτός έδρας.

Πέρσι πήρε τη θέση του Παντελίδη και ξεκίνησε με εντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0, μοναδική στα τέσσερα παιχνίδια. Θα ήθελε και τώρα η επιστράτευσή  του να συνοδευτεί με νίκη.

Μεταξύ τους

Το παρελθόν τους περιορίζεται στα δύο παιχνίδια της περσινής σεζόν. Όπως είπαμε ο Βόλος νίκησε με 1-0 τον Αύγουστο, ενώ ο Άρης επικράτησε 4-0 στην έδρα του στο δεύτερο γύρο.

Η ιστορία
Νίκες Βόλου: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Άρη: 1

Με γηπεδούχο το Βόλο
Νίκες Βόλου: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Άρη: 0

Το περσινό παιχνίδι
31.08.2019: Βόλος – Άρης 1-0
(56’ πέναλτι Γέντρισεκ)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button