ΓενικάΜουσική

Το Αφεντικό ξαναγυρνά μετά από 5 χρόνια/ακούστε το “Hello Sunshine” (video)

Έτσι, ενώ εμείς γιορτάζαμε τα του Πάσχα, επικράτησε γενικός ενθουσιασμός από τη δημοσίευση του ολοκαίνουριου τραγουδιού “Hello Sunshine”: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Παρότι πάνε μόλις κάτι μήνες από την κυκλοφορία του ζωντανά ηχογραφημένου Springsteen On Broadway (Η.Π.Α. #11, Βρετανία #6, Αυστραλία #6, Γαλλία #27, Καναδάς #36, Γερμανία #7), η αλήθεια είναι ότι ο Bruce Springsteen έχει περίπου 5 χρόνια να φανεί με νέο στούντιο υλικό, δηλαδή από το High Hopes του 2014. Ένα άλμπουμ που δίχασε τους κριτικούς, μα πούλησε πολύ (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #2, Καναδάς #1, Γερμανία #1, Ιαπωνία #8, Ελλάδα #1).

Related image

Το Αφεντικό τόνισε τη συνάφεια του νέου του κομματιού με τα όσα έκαναν στα 1960s και στα 1970s καλλιτέχνες αναφοράς σαν τον Glen Campbell και τον Burt Bacharach και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να περιμένετε μια επιστροφή στα τραγούδια μου που βασίζονται σε χαρακτήρες και έχουν σαρωτικές, κινηματογραφικής αίγλης ενορχηστρώσεις».

Το “Hello Sunshine” προλογίζει το καινούριο άλμπουμ Western Stars, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από την Columbia.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button