Μπάσκετ

Το “αγκάθι” της ετοιμότητας εν όψει Λάρισας

Ο εκτός έδρας αγώνας στις αρχές του 2022, “έρχεται” με μη ευνοϊκές συνθήκες για τον Άρη ελέω Covid-19

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είχε ως συνέπεια να υπάρξουν θετικά κρούσματα Covid-19 σε επτά αθλητές του Άρη, κάτι που προκαλεί “πονοκέφαλο” εν όψει του επόμενου αγώνα. Αυτός είναι απέναντι στη Λάρισα στις 2/1. Βάσει του πρωτοκόλλου που υπάρχει, οι αθλητές με θετικά κρούσματα Covid-19 θα μπουν στις προπονήσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Θεωρητικά, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, όλοι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με το σύνολο του Φώτη Τακιανού, αλλά το ζήτημα αφορά την ετοιμότητά τους. Δεδομένου πως θα έχουν κάνει λίγες προπονήσεις πριν το ματς με την Λάρισα αλλά και συμπεριλαμβανομένου πως δεν είναι εύκολο να επανέλθουν σωματικά μετά την “περιπέτεια” με τον Covid-19, είναι σημαντικό “αγκάθι” για το πόσο έτοιμοι θα είναι στον εκτός έδρας αγώνα στην “εκκίνηση” του Γενάρη του 2022.

Και όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά ενδεχομένως και στην συνέχεια, μιας και ένας αθλητής χρειάζεται χρόνο προκειμένου να επανέλθει σωματικά στα επίπεδα που βρισκόταν, πριν προσβληθεί από τον Covid-19. Με λίγα λόγια, ο Άρης αναμένεται να “πάει” σε ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό με την Λάρισα, με μη ευνοϊκές συνθήκες. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button