ΑπόψειςΜπάσκετ

Το αίτημα του λαού και η υποχρέωση του Γιουλιέλμου

Μαζεύουν τα κομμάτια τους, για να ΞΑΝΑ- γίνουν ομάδα και να κλείσουν με αξιοπρέπεια, τη φετινή, περιπετειώδης, χρονιά.

Αυτό ζητάει και ο κόσμος από την ομάδα. «Όχι άλλη στεναχώρια, με τις απαράδεκτες εμφανίσεις» είναι το λαϊκό αίτημα και οι οπαδοί, ετοιμάζονται να στηρίξουν, σε ένα ακόμα παιχνίδι την ομάδα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα, να προσπαθεί να παλεύει μέσα στο γήπεδο και όχι να μπερδεύονται οι παίκτες στα κορδόνια τους.

Μετά την αναγκαστική διακοπή, τον Φεβρουάριο, η ομάδα έχει χάσει τον ρυθμό της. Δεν θυμίζει τις καλές και αξιοπρεπείς εμφανίσεις που έκανε, ασχέτως δυναμικότητας αντιπάλου, πριν την διακοπή. Μερικοί παίκτες, δείχνουν να έχουν «βγει από τα νέα τους» και σα να βιάζονται, να τελειώσουν οι υποχρεώσεις τους. Το θεωρώ «μη σωστό» να κάνουμε, τώρα, που τρέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ανάλυση, τι δεν πάει καλά στην ομάδα, στα τελευταία παιχνίδια. Το αφήνουμε για αργότερα, όταν θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και θα κλείσει τον κύκλο της η φετινή ομάδα.

Ευθύνη του προπονητή, Γιάννη Καστρίτη, να τους προσγειώσει, καθώς έχουν άλλους πέντε αγώνες και έναν μήνα υποχρεώσεων. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να υποδεχθούν, Προμηθέα Πάτρας, Κύμη και Ρέθυμνο, ενώ θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει Χολαργό και Ήφαιστο Λήμνου. υπάρχου αρκετοί αγώνες, για να διορθώσουν την εικόνα που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια.

«Αρχής γενομένης» από το παιχνίδι του Σαββάτου (06/04 στις 15.45). ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας και σε ένα ακόμα παιχνίδι χρειάζεται την στήριξη του κόσμου. Γιατί χωρίς κόσμο, αυτή η ομάδα, δεν μπορεί…. Το είδαμε στο ξεκίνημα της περιόδου, που το γήπεδο δεν ήταν τόσο γεμάτο όσο χρειάζονταν.

Και όταν, με το καλό, ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, περιμένουμε από τον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Γουλιέλμο, να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Να απαλλάξει την ομάδα από την απαγόρευση μεταγραφών και να κτιστεί μια καλύτερη ομάδα, από αυτήν που έχουμε τώρα, χωρίς απαραίτητα να αυξηθεί το μπάτζετ. Εάν αναλύσουμε το φετινό ράστερ δεν είναι τόσο άσχημο, που α δικαιολογεί την πορεία της ομάδας. Έχει καλούς παίκτες οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βάσει δυνατοτήτων. Η προσθήκη ενός καλού πλέι μέικερ και άλλη μια, το πολύ δύο αλλαγές, ο ΑΡΗΣ θα γίνει πολύ δυνατός.

ΥΓ. Το θέμα του γηπέδου είναι πολύ σοβαρό, άσχετα εάν σε μας φαίνεται ότι ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ΑΣ ΑΡΗΣ δεν δείχνουν την πρέπουσα σοβαρότητα. Αφού έκαναν, μελέτη αξιοποίησης του γηπέδου, που θα περάσει στα χέρια τους και είδαν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισης, καθώς και το λειτουργικό κόστος, το οποίο είναι πάρα πολύ υψηλό, τρέχουν να βάλουν τις υπογραφές. Μαζί ή χώρια; Είναι κάτι που μας έχει μπερδέψει και πρέπει να μας απαντήσουν, σύντομα. Γιατί, κάνουν διαφορετικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού και φαίνεται σαν αγώνας δρόμου, ποιος θα βάλει πρώτος υπογραφή και όχι σαν συντονισμένη ενέργεια, για το καλό, του συλλόγου και της ομάδας μπάσκετ.

***Το blog του Χρήστου Γκάλη όπως δημοσιεύτηκε στο basketplus.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button