Ποδόσφαιρο

Το έπαιξε “κορώνα γράμματα” αλλά τον λύτρωσε ο Πασάς

Ο Άρης ταξίδεψε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Ο κόσμος του Άρη πιστός στο ραντεβού του, βρέθηκε και αυτός στα Περιβόλια και με την φωνή του και το τραγούδι του εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους, είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία καθώς οι Κρητικοί έκλειναν καλά τους χώρους. Ένα ελάττωμα που είχαν οι «κίτρινοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν η αδυναμία τους στον χώρο του κέντρου, καθώς το δίδυμο Παυλίδης-Ιντζόγλου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει τόσο καλά στα αμυντικά του καθήκοντα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρίσκουν αρκετούς χώρους την μεσαία γραμμή, βγάζοντας αρκετές αντεπιθέσεις.

Από μία τέτοια αντεπίθεση κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ, στο 17’ σε μια κόντρα αντεπίθεση οι παίκτες του ΑΟΧ Κισσαμικού κέρδισαν ένα φάουλ στην δεξιά πλευρά, έξω από την μεγάλη περιοχή του Αναγνωστόπουλου, το φάουλ εκτελέστηκε με σέντρα, οι αμυντικοί του Άρη δεν κατάφεραν να απομακρύνουν σωστά, η μπάλα κατέληξε στον Λεό, ο οποίος έξω από την περιοχή και αμαρκάριστος έκανε το σουτ και πέτυχε ένα πολύ όμορφο σουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν χώρους ώστε να μπορέσουν να απειλήσουν και να πετύχουν το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια και πάλι.

Το γκολ ήρθε αλλά δεν ήρθε από οργανωμένη προσπάθεια αλλά από μια ατομική, ο Διαμαντόπουλος με μια ωραία ατομική προσπάθεια αρκετά μέτρα από την εστία του Λαζαρίδη, έπιασε ένα σουτ-κεραυνό και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα ίσια. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν εκεί συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι του αγώνα και στο 38’ κατάφεραν να κάνουν άλλη μια καλή ευκαιρία, ο Βαγγέλης Πλατέλλας έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Λαζαρίδης με δυσκολία απομάκρυνε. Στο 43’ όμως ο Άρης κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε μια όμορφη σέντρα από δεξιά, ο Διαμαντόπουλος πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαζαρίδη, κάνοντας το 1-2 για τους «κιτρινόμαυρους»

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 1-2

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπορούσε εύκολα να πατήσει περιοχή, αμυντικά είχε τα ίδια προβλήματα καθώς το δίδυμο Παυλίδης-Ιντζόγλου στον χώρο του κέντρου δεν μπορούσε να καλύψει σωστά τα κενά και να σταματήσει τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Στο 51’ οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία, ο Ντούνης μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 62’ ο ΑΟΧ Κισσαμικός με ακόμη μία αντεπίθεση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ο Ξύδας πήρε την μπάλα από αριστερά και μετά από μια ωραία ατομική προσπάθεια, γύρισε την κατάλληλη στιγμή και ο Λεό μπροστά από το τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-2.

Στο 79’ μάλιστα παραλίγο να πετύχουν και άλλο γκολ, ο Σόουζα έκανε μια λάθος εκτίμηση, σε γύρισμα προς τον Αναγνωστόπουλο, ο Χαλκιαδάκης τσίμπησε την μπάλα αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη έπεσε σωστά στα πόδια και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 85’ ήρθε η λύτρωση για τον Άρη, ο Γιάννης Πασάς ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 60’ πήρε την κεφαλιά μετά από μια πολύ όμορφη σέντρα του Ντούνη και έκανε το 2-3 για τους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος παιχνιδιού: 2-3

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γ. Πετράκης):

Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (58΄Χαλκιαδάκης), Βρεττός (77΄Αποστολίδης), Ξυδάς, Λέο

Στον πάγκο:

Παπαδόπουλος, Σελινιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Αποστολίδης, Φουάσης, Καραγεώργης

Άρης (Δ. Σπανός):

Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (76΄Κανακούδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ιντζόγλου, Παυλίδης (81΄Μπαργκάν), Κάσσος (60΄Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος

Στον πάγκο:

Καντιμοίρης, Νίκιτς, Κανακούδης, Μαραγκός, Μπαργκάν, Λώττας, Πασάς

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δ. Αττικής)- Πολυχρονιάδης (Α. Αττικής)

Τέταρτος: Αντιπαριώτης (Α. Αττικής)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button