Ποδόσφαιρο

Τούρκικα ΜΜΕ: «Η προσφορά του Άρη δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Λέμος»

Νέο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας “Takvim”, φέρνει στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση του Μαουρίσιο Λέμος από τον Άρη.

Κάτι που ανατρέπει αυτά που ήδη γνωρίζαμε, είναι το ότι ο Λέμος ήταν εκείνος που απέρριψε όλες τις προσφορές που του προσφέρθηκαν. Η Φενέρ, είναι εκείνη που ήθελε και θέλει να τον πουλήσει, αφού τον αγόρασε με το αντίτιμο των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ από την Λας Πάλμας, όμως αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών.

Ο Λέμος συμμετείχε μόνο σε 8 παιχνίδια στην τουρκική Super Lig την περασμένη χρονιά, χωρίς καμία συμμετοχή στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει χαρακτηριστικά: “η Φενέρμπαχτσε καταβάλλει έντονη προσπάθεια να μειώσει των αριθμό των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει τα επιθυμητά βήματα που θα ήθελε η διοίκηση του συλλόγου”.

Σχετικά με την πρόταση των “κίτρινων”, η εφημερίδα τονίζει: “η Φενέρμπαχτσε καταβάλλει έντονη προσπάθεια να μειώσει των αριθμό των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει τα επιθυμητά βήματα που θα ήθελε η διοίκηση του συλλόγου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button