ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

“Τούμπα” η Βουλή

Καφενείο έγινε σήμερα η Βουλή των Ελλήνων για χάρη του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα υπήρξε και ταραχή στις σχέσεις ΣΥΡΙΖ- ΑΝΕΛ.

Σε οξεία αντιπαράθεση μετατράπηκε η σημερινή συζήτηση στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης επιτέθηκε με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε «Είμαστε η μόνη χώρα που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρουμε ποια ομάδα θα το πάρει. Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη ομάδα έπαιρνε τους αγώνες και αυτό το έχουμε ζήσει όλοι οι Μακεδόνες στο πετσί μας. Οι ομάδες επάνω έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την αντίπαλη ομάδα και τον διαιτητή. Τώρα, επί δικής σας υπουργίας, δεν χρειάζεται καν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν. Μετά την περσινή τιμωρία, ο ΠΑΟΚ ερχόταν και έμπαινε σε άδειο γήπεδο να παίξει. Θα έπρεπε να απολογηθείτε και καλείστε να απολογηθείτε. Έπαιξε ο ΠΑΟΚ όλο τον πρώτο γύρο χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό».
Μάλιστα έκανε λόγω και οργανωμένο σχέδιο διακοπής του πρωταθλήματος προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μην κατακτήσει το νταμπλ.

Ακόμη ο κ. Φωκάς της Ένωσης Κεντρώων  προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι το όπλο του κ. Σαββίδη δεν φάνηκε ποτέ…. παρά μόνο όταν είχαν φύγει όλοι και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ έβγαλε το μπουφάν του από αγανάκτηση!

Η ΝΔ πάντως από την πλευρά της συνεχίζει να μιλά για προνομιακές σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με την κυβέρνηση. Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, τόνισε ότι η Κυβέρνηση «είναι αγκαλιά με ολιγάρχες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας δήλωσε ότι «η Κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Σαββίδη».

Την ίδια ώρα όμως ο βουλευτής των ΑΝΕλ, Θ. Παπαχριστόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως ο Σαββίδης έκανε λάθος, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε “κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση”.

Το Σίγουρο είναι πως με το θέμα της ένοπλης εισόδου Σαββίδη πήρε φωτιά και το πολιτικό σκηνικό της χώρας και δημιουργήθηκαν ενδοκυβερνητικά ζητήματα.

Το δυσάρεστο είναι πως από κάποιους επιχειρείται να διχάσουν την Ελληνική κοινωνία, φέροντας τον τίτλο του “Μακεδονομάχου” κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα και οξύνουν τα πάθη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button