Ποδόσφαιρο

Του έβαλε στοπ ο κακός εαυτός του και ο προκλητικός διαιτητής

Ο Άρης υποδέχτηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Δυναμική η παρουσία του κόσμου του Άρη, ο οποίος έδωσε το δυναμικό του παρών στο γήπεδο δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα και παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής παιδείας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή και τον έλεγχο αλλά και προσπαθούσε να διασπάσει την σφιχτή άμυνα των Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη κλείνανε σωστά τους χώρους και προσπαθούσαν να βγάλουν κάποιες αντεπιθέσεις ώστε να απειλήσουν. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν τους χώρους ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των Τρικάλων, μόνη αξιόλογη φάση για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή στο 37’ οπού ο Παυλίδης έκανε μια σέντρα σουτ αλλά ο Μουμίν και στην συνέχεια ο Διαμαντόπουλος δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Τα Τρίκαλα το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν με κάποια σουτ έξω από την περιοχή χωρίς όμως να πετύχουν κάτι ουσιώδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 30’ ο Παύλος Μυροφορίδης αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρία προς το πρόσωπο του κάκιστου και προκλητικού διαιτητή της αναμέτρησης του κ. Τάση. Βέβαια από εκείνη την στιγμή ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε δίπλα στον τεχνικό διευθυντή των «κίτρινων» και από εκείνο το σημείο παρακολουθούσαν μαζί το παιχνίδι.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, ανέβασε στροφές και συνέχισε να ψάχνει διαδρόμους ώστε να απειλήσει. Μάλιστα στο 55’ ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα σε καθαρό χέρι του Πάνου μέσα στην περιοχή μετά από σουτ του Διαμαντόπουλου, πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Άρη. Πιο νωρίς ο Άρης έκανε μάλιστα ακόμη μία καλή ευκαιρία και συγκεκριμένα στο 51’, ο Παυλίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάσσος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Αποστολίδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, ο Μιλοσάβλιεφ βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καθόλου καλό και η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο 64’ και στο 67’ ο Άρης απείλησε ξανά, πρώτα με τον Παυλίδη ο οποίος έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη. Ενώ στο 67’ ο Πλατέλλας έκανε ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε πάνω στον Πάνο και κατέληξε κόρνερ.

Τέλος παιχνιδιού: 0-0

Οι συνθέσεις:

Αρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης (63′Ντούνης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (Μιλούνοβιτς 88’), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος, Παυλίδης (71′ Χαντί), Διαμαντόπουλος

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Χαντί, Μιλούνοβιτς, Ντούνης, Μπούρμπος, Νίκιτς

Τρίκαλα (Θ. Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Βέρτζος, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής, Μάκος, Μιλοσάβλιεβ (60′ Τσίπρας), Ζγκούρι, Γιαννιτσάνης

Στον πάγκο: Γιδόπουλος, Μυρσινιάς, Ανδρεόπουλος, Τσίπρας, Γκόλιας, Χιντζίδης, Ν΄Λουντούλου

Διαιτητής: Τάσης Γ. (Ηπείρου)

Bοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου) – Ζιγκερίδης (Κιλκίς)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button