Ποδόσφαιρο

Τους ξεμπροστιάζει ο Χριστοβασίλης

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης εκθέτει τους διαιτητές και την ΕΠΟ με τις δηλώσεις που έκανε για την απόφαση αναβολής στον αγώνα κυπέλλου Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Το νέο… δώρο στο αγαπημένο παιδί της εξυγίανσης Παναθηναϊκό έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις. Ο αγωνιστικός χώρος ναι μεν είχε επιβαρυνθεί αρκετά αλλά ήταν σε κατάσταση να φιλοξενήσει αγώνα, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να εκθέτει διαιτητές και ΕΠΟ.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ μίλησε στην Cosmote TV και στάθηκε στην απάθεια της ΕΠΟ προς το αίτημα των γηπεδούχων για αλλαγή έδρας του πρώτου ματς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν γίνει παιχνίδια με χειρότερες συνθήκες. Όπως δηλαδή το ΠΑΣ-Άρης για το πρωτάθλημα!

«Πραγματικά μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τις αποφάσεις που παίρνουν διαιτητές και αρμόδιοι φορείς. Εμείς τα είχαμε προβλέψει. Είχαμε τονίσει στην ΕΠΟ πως πρέπει να μεριμνήσει για αλλαγή της έδρας λόγω των συνθηκών. Ακόμη και έτσι πάντως δεν μπορούμε να πούμε πως η απόφαση για αναβολή είναι σωστή. Έχουν γίνει παιχνίδια στην έδρα μας και όχι μόνο με πολύ χειρότερες συνθήκες!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button