Ποδόσφαιρο

Τοπαλίδης: «Πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί η Εθνική, άνετα θα γινόταν τεχνικός διευθυντής στον Άρη ο Ρεχάγκελ»

Ο Γιάννης Τοπαλίδης, το δεξί χέρι του Όττο Ρεχάγκελ στον θρίαμβο της εθνικής το 2004 και πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS» και μίλησε για Εθνική, Άρη, Ρεχάγκελ και Πάολο Κάμπος.

Για την εθνική είπε:

Νομίζω ότι την δεύτερη θέση θα την πάρει η εθνική, τώρα αν θα προκριθεί δεν μπορώ να το πω. Οι ομάδες όμως που θα πέσει η εθνική μετά είναι στα μέτρα της και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Για την Κύπρο είπε:

Η Κύπρος έχει πολύ καλή ομάδα και άμα αναλογιστούμε και τον πληθυσμό της Κύπρου, έχει πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά δεν νομίζω να μπορεί να πάει και ούτε έχει ελπίδες. Μετά από εμάς παίζει με το Βέλγιο η Κύπρος, πιστεύω μόνο εκ θαύματος θα μπορέσουν να πάρουν κάτι θετικό μέσα στο Βέλγιο.

Με εμάς δεν πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα, δεν λέω ότι θα μας αφήσουν να κερδίσουμε αλλά λόγω της σχέσης Ελλάδας-Κύπρου πιστεύω ότι θα είναι πιο χαλαροί. Χρίζω φαβορί την Εθνική.

Για τον Όττο Ρεχάγκελ είπε:

Με τον Ρεχάγκελ μιλάμε συχνά σχεδόν σε καθημερινή βάση. Και ακόμα έχει το σαράκι με την εθνική Ελλάδος, ρωτάει πάντα για τους παίκτες και παρακολουθεί την εθνική.

Σε ερώτηση χαριτολογώντας άμα θα μπορούσε ποτέ να αναλάβει τεχνικός διευθυντής του Άρη ο Ότο Ρεχάγκελ είπε:

Γιατί όχι θα ερχόταν με χαρά στον Άρη, όταν θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα παίζει σε επίπεδο Europa και Champions League.

Για τον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο είπε:

Ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία, αλλά γενικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε πολύ κακή κατάσταση, βέβαια αν αναλογιστούμε την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και έτσι πως είναι ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί, ούτως η άλλως άμα δεις Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟ και Π.Α.Ο.Κ δεν έχουν κάτι το τρομερό και το ποιοτικό για να μην μπορείς να τους κοντέψεις. Αλλά η ποιότητα ποδοσφαίρου στην χώρα μας είναι δυστυχώς πάρα πολύ κακή. Το ζητούμενο είναι ο Άρης πρέπει να επιστρέψει στην Super League και να είναι πρωταγωνιστής. Ο Άρης φέτος είναι καλύτερος και πιστεύω θα ανέβει.

Για τον Πάολο Κάμπος είπε:

Μιλάμε συχνά με τον Πάολο Κάμπος, αγάπησε τον Άρη πάρα πολύ. Μιλάμε συχνά και πάντα ρωτάει για τον Άρη. Ήταν ένας τζέντλεμαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button