Μπάσκετ

Τον «πλήγωσε» το κακό πρώτο ημίχρονο, Άρης-Νίμπουρκ (65-71)

Ο Άρης φιλοξένησε στο «Nick Galis Hall» την Νίμπουρκ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Champions league.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τσέχικη ομάδα, πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο και παρ’ όλο που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 65-71.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης δεν μπήκε καλά, οι Τσέχοι ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο, προηγήθηκαν και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στην επίθεση, καθώς πρώτα απ’ όλα κάνανε πολλές λάθος επιθετικές επιλογές, με αποτέλεσμα να κάνουν πολλά σουτ στην λήξη του χρόνου αλλά και πολλές λάθος τελικές πάσες, κάτι που έδειχνε ότι τους έλειπε η ψυχραιμία αλλά και το καθαρό μυαλό.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 11-17

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης ήταν τραγικός, αντί να ανεβάσει την απόδοση του, όπως θα ήταν αναμενόμενο, την έριξε ακόμα περισσότερο. Οι «κιτρινόμαυροι» εκτός ότι δεν μπορούσαν να βάλουν κάποιο καλάθι και ο επιθετικός ρυθμός αλλά και η ψυχολογία έπεφτε όλο και πιο πολύ, πέτυχαν και τους Τσέχους σε εξαιρετική μέρα και να έχουν βρει από πολύ νωρίς επιθετικό ρυθμό, και σαν μην έφταναν όλα αυτά είχαν και τους διαιτητές να κάνουν πολλά λάθη. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, πέτυχαν μόνο 23 πόντους σε ένα ολόκληρο ημίχρονο (11 στο πρώτο δεκάλεπτο και 12 στο δεύτερο) ενώ δέχτηκαν 42 πόντους(17 στο πρώτο δεκάλεπτο και 25 στο δεύτερο).

Τέλος ημιχρόνου: 23-42

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης ήταν καταπληκτικός, έβγαλε πάθος, θέληση και έκανε αυτά που δεν έκανε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα, βρήκε καλό ρυθμό στην επίθεση και με μπροστάρηδες τον Αθηναίου, τον Βασιλόπουλο και τον Τσαϊρέλη οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας με διψήφιο αριθμό πόντων κατάφερε να ρίξει την διαφορά στους 6 πόντους.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 45-51

Στην τελευταία περίοδο ο Άρης μπήκε και πάλι πολύ καλά και με τον Βασιλόπουλο να έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση και να φτάνει τους 17 πόντους με πολλά σημαντικά τρίποντα, κατάφερε να περάσει μπροστά στο με ένα πόντο 3,52 πριν την λήξη του παιχνιδιού με 61-60. Κάπου εκεί η τύχη ήταν με το μέρος των Τσέχων και συγκεκριμένα με του Λόρενς και του Ρέι οι οποίοι πέτυχαν κάποια πολύ δύσκολα τρίποντα και χάρισαν την νίκη στην ομάδα τους.

Τέλος παιχνιδιού: 65-71

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button