Ποδόσφαιρο

Τομ Παπαδόπουλος: Παραμένει πρώτο μου μέλημα η αγορά ΑΦΜ

Νέα επιστολή έστειλε ο Τομ Παπαδόπουλος, ο οποίος δηλώνει ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για να αποκτήσει ΑΦΜ ομάδας Superleague1

Αναλυτικά:

Για το ξεκίνημα της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη σύνθεση του διοικητικού και τεχνικού επιτελείου της ομάδος καθώς επίσης και για όλο το έμψυχο ποδοσφαιρικό υλικό της .

Για το λόγο αυτό δηλώνω συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια τους.

Το αρχικό μου σχέδιο για εξαγορά ΑΦΜ από ομάδα Α εθνικής υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει .

Το μοναδικό σενάριο το οποίο ενστερνίστηκααπό την αρχή και συνεχίζω να το υπηρετώ ως που να το υλοποιήσω.

Βασικό χαρακτηριστικό του χαρακτήρα μου είναι υπομονή και επιμονή σε οιονδήποτε ενέργεια προβαίνω .

Βασικός μου στόχος αυτό που ξεκινάω είναι να το τελειώνω όπως πετώντας 2 εκατομμύρια € τελείωσα το πρωτάθλημα της περσινής χρονιάς.

Οπότε πρώτο μέλημα μου και μοναδικό είναι να δούμε την ομάδα μας στα σαλόνια της super league 1.

Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να ζητήσω όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή να είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή με οποιονδήποτε τρόπο.

Πολλοί διερωτούνται για την ενέργεια μου να μην προχωρήσω σε διάλυση και εκκαθάριση τις υπάρχουσας εταιρείας και αναλύονται σε σκέψεις και σενάρια επιστημονικής φαντασίας .

Θα ήθελα με τον πλέον επίσημο τρόπο να ενημερώσω και να καταστήσω σαφές προς όλους αυτούς ότι εκκαθάριση της υπάρχουσας εταιρείας δεν πρόκειται να υπάρξει τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον γιατί αποκλειστικός σκοπός μου είναι η διαφύλαξη και η προάσπιση του ονόματος και των συμφερόντων της ομάδας μας από όλους εκείνους τους γνωστούς παραγοντίσκους που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διέσυραν το όνομα, την δόξα και την ιστορία της ομάδος μας.

Όλοι αυτοί ενώ γνώριζαν με ακριβείς λεπτομέρειες το δικό μου σχέδιο εξαγοράς του ΑΦΜ ομάδας στην σουπερλίγκα 1 προέβησαν σε χτυπήματα κάτω από τη μέση με σκοπό το ίδιον όφελος αλλά και καταστροφή του σχεδίου επαναφοράς της ομάδας μας.

Στις τελευταίες μου δηλώσεις πάντα αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που με αναλογεί

Στις αρχές καλοκαιριού με παρότρυνση κάποιων αλλά και με υπαιτιότητα δική μου ήρθα σε ρήξη με το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη κάτι το οποίο δεν έπρεπε ποτέ να γίνει.

Έγινε με λάθος αφορμή και με λάθος τρόπο.

Ως εκ τούτου αναλαμβάνω την ευθύνη μου σε αυτό και ρίχνω γέφυρες επικοινωνίας με το διοικητικό επιτελείο της μάνας του συλλόγου μας.

Ο παραλληλισμός της δικής μου προσωπικότητας μαυτήν του προέδρου και μεγαλομέτοχου της προηγούμενης διοίκησης με είχε φέρει σε όρια θυμού ,πανικού αλλά και αίσθημα αδικίας εκ μέρους όλων των άλλων διότι παρόλες τις θυσίες που έκανα κατά την διάρκεια της χρονιάς τίποτα δεν αναγνωρίστηκε.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η δήλωση του προέδρου της επιτροπής του Καυτατζογλείου Σταδίου ο οποίος αναφέρθηκε στο συνολικό χρέος των 150.000 € που χρωστάει η ΠΑΕ Ηρακλής από το 2015 και μετά . Δηλαδή και της προηγούμενης διοίκησης.

Και κατηγορηματικά όχι αποκλειστικά δικό μου χρέος.

Η δική μου συμφωνία με το στάδιο ήταν η πληρωμή της επιμέλειας του χόρτου, η πληρωμή των υπαλλήλων του σταδίου κατα τη διάρκεια των αγώνων,κάτι το οποίο προεξοφλήθηκε και εξοφλήθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το ενοίκιο για κάθε παιχνίδι ήταν 2000 € από τα οποία τα πιο πολλά παιχνίδια έχουν πληρωθεί και τα εναπομείναντα είχαν συμπεριληφθεί σε μια συμφωνία με τη γενική Γραμματεία αθλητισμού όπου όλο το υπόλοιπο θα καλυπτόταν εξολοκλήρου από την πολιτεία .

Καλώ τον πρόεδρο να προβεί στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Είναι η τελευταία φορά που δέχομαι σπίλωση του ονόματος μου και της υστεροφημίας μου και από δω και στο εξής οιοσδήποτε ειναι αυτός ,είτε παράγοντας, είτε δημοσιογράφος ,η οιοσδήποτε άλλος και προβαίνει σε παροχή ψευδών ειδήσεων και πληροφοριών με σκοπό την δυσφήμιση του ονόματος μου,θα προβώ σε μηνύσεις και αγωγές πάραυτα.

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω πρωτίστως τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο του Ηρακλή ότι με τη λήξη της προηγούμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς ξεκίνησα την αποπληρωμή των δικών μου χρεών και εβδομαδιαίως στέλνεται έμβασμα.

Έχω τακτοποιήσει όλες τις οφειλές προς το Δημόσιο και ΙΚΑ ωστε να μην υπάρχει η παραμικρή οφειλή εκ μέρους της ομάδας μας .

Κατά τη διάρκεια της επόμενης βδομάδας θα προβώ σε αναλυτική δήλωση όλων των χρεών της δικής μου διοίκησης προς ποδοσφαιριστές,τεχνικό επιτελείο και ιατρικό ,καθώς και λοιπούς προμηθευτές.

Η συνολική οφειλή προς το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο δεν ξεπερνά τις 40.000 € .

Καλώ για μία ακόμα φορά τα μέλη των δύο αυτών επιτελείων να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση .

Στο ίδιο μήκος κύματος καλώ και τους ποδοσφαιριστές που η συνολική νόμιμη οφειλή προς αυτούς δεν υπερβαίνει τις 70.000 . Εκτός φυσικά της περίπτωσης Clayton.

Με τον ανάλογο και αρμόζοντα τρόπο θα υπάρξει η ικανοποίηση και αποκατάσταση όλων των προμηθευτών με τους οποίους έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς οι οποίοι συνολικά δεν υπερβαίνουν και αυτοί το ποσό των 40.000 €.

Όπως καταλαβαίνει ο κάθε νοήμων άνθρωπος το συνολικό ποσό της οφειλής ούτε καν αγγίζει τα όρια των εκατομμυρίων που διαφημίζουν διάφοροι δημοσιογράφοι αλλά είναι ένα μικρό ποσοστό από τα έξοδα που αναγκάστηκα να πληρώσω από την αρχή της θητείας μου μέχρι τώρα .

Δεν υπάρχει και δεν Θα υπάρξει περιπτωση το συνολικό ποσό οφειλής των τωρινών να είναι μεγαλύτερο από το αρχικό όταν παρέλαβα την ΠΑΕ.

Σε ιδιωτικές στιγμές περισυλλογής προσπαθώ να καταλάβω τα κακά που με καταλογίζουν κάποιοι και τι θα μπορούσα να κάνω περισσότερο ,εφόσον από την αρχή της σεζόν η ομάδα ήτανε καταδικασμένη από τις ανωμαλίες του παρελθόντος.

Ήρθα από την άλλη άκρη της γης με σκοπό να κάνουμε την ομάδα μας,μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδος όπως της αρμόζει και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και για το σκοπό αυτό συνεχίζω και πιστεύω ότι θα το πετύχω.

Γι’αυτό σας καλώ όλους σε εγρήγορση ,ετοιμότητα ,ομόνοια και ομοιογένεια, ώστε στην πρώτη ευκαιρία να πετάξουμε με την ομάδα μας στα σαλόνια της super league 1.

Θανάσης Παπαδόπουλος

Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button