Απόψεις

Τι χρειάζεται ο Άρης στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ για να πρωταγωνιστήσει

Ο Άρης από τις ποιο μεγάλες και ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης 25-03-1914, υπήρξε πρωταγωνιστής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ όπου πήρε και το προσωνύμιο «Αυτοκράτορας», αφού είχε διαπρέψει κατακτώντας τα πάντα.

Δυστυχώς πλέον έχει εκθρονιστεί, έχει χάσει τα σκήπτρα του και στα δύο αθλήματα. Αχ εκείνο το μπαράζ του Βόλου, από εκεί και μετά ήρθε η κάτω βόλτα για τον ποδοσφαιρικό Άρη χωρίς να φταίει το συγκεκριμένο συμβάν αλλά κάποιες άλλες συγκυρίες που συνέβησαν από την επόμενη μέρα κιόλας… και πλέον είμαστε στο σημείο, ο Άρης να παλεύει να επιβιώσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια μακριά από την Super League.

Όσον αφορά το μπάσκετ εκεί είναι άλλη πονεμένη ιστορία, αφού όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κάποια στιγμή… έφυγαν οι «στρατηγοί» του Γκάλης και Γιαννάκης οι οποίοι αποτελούσαν ανθρώπινα «λάβαρα» για τον «Αυτοκράτορα». Και αφού δεν έγινε κάποια προσπάθεια για να μείνει ο Άρης ψηλά και να παραμείνει ο πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη ο σύλλογος έφτασε να παλεύει για την 3η και 4η θέση.

Θέλουμε επενδυτή επειγόντως

Όπως είναι γνωστόν το χρήμα κάνει κουμάντο και χωρίς αυτό δεν πας πουθενά. Χωρίς να θέλω να θίξω τους μεγαλομετόχους που βρίσκονται σε ΠΑΕ και ΚΑΕ αντίστοιχα, οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν αλλά ο Άρης χρειάζεται έναν επενδυτή τεραστίων διαστάσεων που να μην μασάει πουθενά. Ο μεν της ΠΑΕ κάνει ότι μπορεί και όσο αντέχει η τσέπη του ο δε της ΚΑΕ έχει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που τον στενεύει οικονομικά και πρέπει να βρει λύση άμεσα η να βρει κάποιον χωρίς προβλήματα και με «μεγάλη τσέπη» να πάρει τον Άρη στα χέρια του. Οπότε πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να κάνουν τον Άρη πρωταγωνιστή και στα δύο αθλήματα. Κάποτε οι χορηγίες αποτελούσαν μεγάλο οξυγόνο για την ομάδα, μιας και πολλές ομάδες σε όλες τις κατηγοριες είτε μέσω ΟΠΑΠ,ή Stoiximan ή ακόμα και από τον Sportingbet κατάφερναν να κερδίζουν πολλά χρηματικά ποσά.

Κατάργηση της εσωστρέφειας άμεσα

Όλες οι αυτοκρατορίες βασίζονται στον λαό τους. Ο Άρης ήταν αυτοκρατορία και για να ξαναγίνει θέλει τον λαό του αλλά τον θέλει πιστό, αφοσιωμένο και καλό κριτή που θα κρίνει με ωραίο τρόπο και όχι στην πρώτη στραβή να το κάνει βούκινο παντού. Γιατί και οι τοίχοι αυτιά έχουν και για τους εχθρούς αυτά είναι «τροφή» για να κάνουν κακό στον Άρη μας.

Σωστή «εκμετάλλευση» παικτών και ταλέντων

Να ξεκινήσει η πώληση παικτών και ταλέντων και να μην φεύγουν ελεύθεροι η για «ψίχουλα». Αυτά είναι τα τρία ποιο βασικά θέματα που άμα λυθούν ο Άρης θα ξεκινήσει να κτίζει την αυτοκρατορία του και πάλι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button