Μπάσκετ

Τι σημαίνει για τον Άρη η ήττα της ΑΕΚ

Τι γίνεται μετά το σημερινό Προμηθέας-ΑΕΚ

Ο Άρης περίμενε το σημερινό αποτέλεσμα ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ για να ξέρει πώς πορεύεται. Η “Ένωση”, τελικά, ηττήθηκε και αυτό σημαίνει πως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Άρης να προσπεράσει την ομάδα του Καντζούρη. Αν η ΑΕΚ κέρδιζε σήμερα, τότε θα πήγαινε στο 13-7 και ο Άρης δεν θα προλάβαινε να την “πιάσει” (σ.σ. μένουν δυο αγώνες), έχοντας 10-10 στη παρούσα φάση.

Τώρα, η “Ένωση” είναι στο 12-8 και έχει μπροστά της δύο δύσκολα ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και αυτό με τον Ολυμπιακό στην έδρα της. Αν η ομάδα του Καστρίτη κάνει το 2/2 (με Κολοσσό και Προμηθέα) και η ΑΕΚ έχει δυο ήττες στο εξής, τότε Άρης και “Ένωση” θα ισοβαθμήσουν, με το σύνολο του Καστρίτη να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μετά τις δυο φετινές νίκες, σε Αθήνα και Παλέ.

Να σημειωθεί πως το τελικό πλασάρισμα του Άρη, θα παίξει ρόλο και στο να πάρει το εισιτήριο για το BCL, διοργάνωση που παίζει η ΑΕΚ (εφόσον η “Ένωση” έπαιρνε το “διπλό” σήμερα, θα υπήρχε η προοπτική να “μπει” από κάτω μόνο ο Προμηθέας, που έτσι κι αλλιώς, όμως, αγωνίζεται στο Eurocup κάθε χρόνο, άρα αυτό θα γίνει και την νέα σεζόν, με τον Άρη, έτσι, να έχει μεγαλύτερη αξία να ξεπεράσει την ΑΕΚ στη βαθμολογία).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button