Ποδόσφαιρο

Τι είπε όντως ο Πογιάτος μετά την ήττα από τον Άρη: «Μια νίκη θα αλλάξει τα πάντα – Πληρώσαμε χαμένες ευκαιρίες»

Αν και πριν λίγες ώρες έγιναν γνωστά τα όσα… είπε ο Ντάνι Πογιάτος στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη, τελικά ήρθε και η διάψευση από την πλευρά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Αρχικά, εμφανίστηκε η φήμη πως ο Ισπανός τεχνικός είπε στους παίκτες του «δεν πρέπει να απογοητεύστε, καθώς χάσατε από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια σας».

Σημειώνεται πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην περσινή συνάντηση Άρη και Παναθηναϊκού με το 4-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τα λόγια του Νίκου Νταμπίζα για… “τεσσάρες”.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα πραγματικά λόγια του Πογιάτος ο οποίος προσπάθησε να ενθαρρύνει την ομάδα ενόψει της συνέχειας.

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί για αρκετά μεγάλο διάστημα και πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να βελτιωθούμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στιγμιαία αδράνεια και στην συνέχεια όταν αντιδράσαμε, χάσαμε ευκαιρίες που έπρεπε να γίνουν γκολ».

Ο 42χρονος τεχνικός γνωρίζει το κλίμα που επικρατεί για το πρόσωπό του, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς του και πιστεύει πως σύντομα θα φάνει πάνω στο χορτάρι η πολυπόθητη βελτίωση που θα φέρει και τα πρώτα «τρίποντα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button