Ποδόσφαιρο

Τι γίνεται με Σάντι Μίνα…

Η “φρέσκια” ισπανική αναφορά

Πέρυσι ο Άρης έκανε μεγάλη προσπάθεια να “φέρει” τον Σάντι Μίνα, αλλά ο τελευταίος δεν “ψήθηκε” παρά το γεγονός πως η Θέλτα, στην οποία ανήκει, έδωσε το πράσινο φως για την μετακίνηση στους “κίτρινους”. Άρα, τι γίνεται με τον συγκεκριμένο παίκτη; Υπήρξε πρόσφατη αναφορά σε αυτόν, στην Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη οι Ισπανοί αναφέρθηκαν στο ζήτημα του Σάντι Μίνα και φαίνεται πως από πέρυσι δεν έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα, σχετικά με την παρουσία του στη Θέλτα, λόγω της δικαστικής περιπέτειας που έχει. “Σάντι Μίνα, μια πολύ άβολη επιστροφή”, αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος για τον Ισπανό και μεταξύ άλλων γράφει:

“Ο επιθετικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αλ Σαμπάμπ και έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Θέλτα. H δικαστική περιπέτεια του παίκτη συνεχίζεται να είναι σε κατάσταση αναμονής και εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει καμία είδηση μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, οπότε και αναμένεται η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ανδαλουσίας. Ως εκ τούτου, υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξει ένα καλοκαίρι σαν το προηγούμενο. Πριν από ένα χρόνο ο Μίνα ζήτησε να συμμετάσχει στην προπόνηση και η Θέλτα αναγκάστηκε να τον ξαναδεχτεί.

Αφού απέρριψε μερικές προτάσεις, ο επιθετικός άναψε το πράσινο φως στην πρόταση της Αλ Σαμπάμπ. Ο συγκεκριμένος σύλλογος πλήρωσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Αν η δικαιοσύνη δεν καταλήξει υπέρ του, ο Σάντι Μίνα δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Θέλτα, η οποία του αφαιρέθηκε μόλις έγινε γνωστή η καταδίκή του. O Μίνα κάνει διακοπές από την περασμένη εβδομάδα και, αν δεν βρει νέα ομάδα στο υπόλοιπο του μήνα, στις αρχές Ιουλίου θα εμφανιστεί στην έναρξη της προετοιμασίας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button