ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Τι αναμένεται να δούμε από τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Άρης στους εναπομείναντες αγώνες των πλεί-οφ αγωνίζεται για την φανέλα και την αξιοπρέπεια του, εφόσον δεν κρίνεται τίποτα σημαντικό βαθμολογικά.

Με του «κιτρινόμαυρους» να είναι αποδεκατισμένοι, κυρίαρχα λόγω των ιδιαίτερων και πρωτόγνωρων καταστάσεων του κορωνοϊού αλλά και των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν με τις περιπτώσεις των Φετφατζίδη, Ντουάρτε και Σούντγκρεν, το διακύβευμα είναι μοναχά στην αξιοπρεπή παρουσία τους στο γήπεδο.

Με ελάχιστους παίχτες, αρκετούς χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέσα στην χρονιά, ο Μίχαελ Ένινγκ καλείτε να στήσει ένα σύνολο… ανταγωνιστικό.

Ο στόχος των ανθρώπων του Άρη, ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, είναι το καλό ποδόσφαιρο, να παιχτεί η λεγόμενη… μπάλα αλλά και να δοκιμαστούν παίχτες για την νέα σεζόν, ακόμη και σε θέσεις που δεν θα αγωνιζόντουσαν αλλιώς.

Παρόλα αυτά, είναι λογικό τα ψυχολογικά αποθέματα της ομάδας να έχουν στερέψει. Ο Άρης βρίσκεται κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στους αγωνιστικούς χώρους, προέρχεται από έναν άσχημο αποκλεισμό από τον βασικό του στόχο ενώ και οι αγώνες δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για «φιλικά»… προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά, με βάση και την χρονική περίοδο που γίνονται.

Όμως το ζητούμενο για όλους είναι πως πρέπει ο Άρης να σταθεί αξιοπρεπώς γιατί το αξίζει η ομάδα, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει την παρουσία της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και φυσικά ο κόσμος της, που για ακόμη μια χρονιά ήταν παρών όπου η ομάδα αγωνιζόταν και ας μην… επιτρεπόταν η παρουσία του.

Αναμένουμε λοιπόν έναν Άρη που θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να σταθεί στο ύψος του και να βγει όσο το δυνατόν γίνεται αλώβητος από αυτή την διαδικασία, ώστε να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για την επόμενη σεζόν, έχοντας φυσικά διδαχθεί και από τα λάθη και τις παραλείψεις της φετινής, μαραθώνιας, χρονιάς.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button