Ποδόσφαιρο

Τιμωρία στον μικρό Πανόπουλο για την ατάκα στον Τζήλο

Ο Γιάννης Πανόπουλος, διερμηνέας της Ξάνθης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6.000 ευρώ και με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για ένα μήνα, για το φραστικό επεισόδιο με τον Τζήλο, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, που είχε αποκαλύψει το sdna

Με πρόστιμο 6.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για ένα μήνα τιμωρήθηκε για υβριστική συμπεριφορά, από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ, ο Γιάννης Πανόπουλος.

Ο γιος του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, που είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε επιτεθεί φραστικά με μια ατάκα ντροπή, μετά το τέλος του αγώνα στον διαιτητή Τζήλο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση, στο πλαίσιο των αγώνων της 6ης αγωνιστικής Play Out:

A/ ΠΑΕ Ξάνθη, Ι. Πανόπουλος (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Επιβάλλει στον Ι. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1 και 2, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ.)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button