Γενικά

Την Δευτέρα οι ανακοινώσεις σχετικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων

Ανακοινώσεις για την διαχείριση των κλειστών χώρων θα γίνουν από την κυβέρνηση την Δευτέρα (28/06), με τους εμβολιασμένους να κινούνται πιο ελεύθερα σε περισσότερους χώρους.

Ότι θα πρέπει να ξέρουν οι εμβολιασμένοι σχετικά με τα προνόμια και τις διευκολύνσεις τους, θα τα μάθουν αύριο την Δευτέρα (28/06).

Ο πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις ανακοινώσεις, είχε πει: «Λίγη υπομονή έως την επόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να σκεφτούμε πως θα προσεγγίσουμε πιο έξυπνα όλους όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη απόφαση να εμβολιαστούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Τύπο, τα μέτρα που θα δημοσιευθούν, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία άμεσα.

Σκοπός των παραχωρήσεων αυτών, είναι να πειστούν εκείνοι που έχουν τις επιφυλάξεις τους, ή και εκείνοι που το αναβάλλουν λόγω καλοκαιριού.

Τα κίνητρα για όλους τους πολίτες, θεωρείται ότι θα είναι η αυξημένη χωρητικότητα, η απώλεια αποστάσεων για τους πλήρως εμβολιασμένους ή αυτούς που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και έχουν αποκτήσει αντισώματα, σε εστιατόρια, ταβέρνες, θέατρα, κινηματογράφους και γήπεδα.

Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, με την σειρά του, σε συνέντευξη στο κανάλι του MEGA, ανέφερε:

«Θα υπάρξουν τη Δευτέρα σχετικές ανακοινώσεις για κλειστούς χώρους. Ο εμβολιασμένος θα μπορεί να κινείται πιο ελεύθερα σε περισσότερους χώρους ιδιαίτερα το χειμώνα. Δεν θα υποχρεώσουμε κανέναν επιχειρηματία. Όταν όμως στο κλειστό χωρό θα μπαίνουν οι εμβολιασμένοι, οι επιχειρηματίες θα κινηθούν προς το συμφέρον τους. Αν στο εστιατόριο βρεθεί κρούσμα θα πρέπει να κλείσει. Δεν είναι ζήτημα διάκρισης. Ανάλογα με την επιλογή μας θα έχουμε συνέπειες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button