Ερασιτέχνης

Τζούντο: Την Τρίτη (1/9) ξεκινούν οι προπονήσεις για το τμήμα του Άρη (pic)

Την Τρίτη (1η Σεπτεμβρίου) ξεκινούν οι προπονήσεις για το τμήμα τζούντο του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Όπως ενημέρωσε και ο Α.Σ Άρης:

Ακόμα μία χρονιά με στόχο τη διάκριση σε ελληνικό, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, ξεκινά για το τμήμα Τζούντο του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Η προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος ξεκινά την Τρίτη 01/09, πάντα εναρμονισμένη με τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. και εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας. Ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις μεγάλες δυνάμεις, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης και στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για τη νέα σεζόν.

Οι εγγραφές στο τμήμα ξεκίνησαν ήδη και όσοι μπουν στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ, θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από ένα πλήρως έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 6940 222208 και 6972 770480

View this post on Instagram

Ακόμα μία χρονιά με στόχο τη διάκριση σε ελληνικό, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, ξεκινά για το τμήμα Τζούντο του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος ξεκινά την Τρίτη 01/09, πάντα εναρμονισμένη με τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. και εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας. Ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις μεγάλες δυνάμεις, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης και στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για τη νέα σεζόν. Οι εγγραφές στο τμήμα ξεκίνησαν ήδη και όσοι μπουν στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ, θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από ένα πλήρως έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 6940 222208 και 6972 770480 #ARISAC #ARISJUDO #ARIS.

A post shared by Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button