Ποδόσφαιρο

Τζον Φαν Σιπ: Ο υποψήφιος προπονητής της Εθνικής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η ΕΠΟ βρίσκεται «μια ανάσα» από την συμφωνία με τον Ολλανδό Τζον Φαν Σιπ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος και να αντικαταστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο 55χρονος τεχνικός γεννημένος στον Καναδά, δείχνει να είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο αυτό αφού πριν λίγες εβδομάδες έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη συνεργασίας.

Στο κομμάτι της προπονητικής, ο Φαν Σιπ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ και στην συνέχεια ανέλαβε την Τβέντε. Το 2009 μεταφέρθηκε στην Αυστραλία για λογαριασμό της Μέλμπουρν Χαρτ, ενώ το 2012 η καριέρα του συνεχίστηκε στον πάγκο της Τσίβας Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό. Το 2013 επέστρεψε και πάλι στην Αυστραλία αυτή την φορά για να αναλάβει την Μέλμπουρν Σίτι έως και το 2017 όπου γύρισε στην πατρίδα του για να βρεθεί στον πάγκο της Τσβόλε.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Ολλανδός αγωνίστηκε για πάνω από 15 χρόνια με την φανέλα του Άγιαξ ενώ τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Τζένοα. Με την Εθνική Ολλανδίας αγωνίστηκε σε 41 αγώνες ενώ σκόραρε δύο φορές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button