Ποδόσφαιρο

Τζιόλας: “Ο Άρης ξαναγύρισε στην φυσική του θέση, πρέπει να είναι πρωταγωνιστής”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Τζιόλας Θεόδωρος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα κλειστά γήπεδα που έχει φτιάξει:

Πριν 19 χρόνια το ξεκίνησα . Στη Θεσσαλονίκη υπήρχαν κάποια γήπεδα αλλά ήταν ανοιχτά. Ξεκίνησα με ένα μικρό κλειστό, ένα δεύτερο και ένα ακόμη κλειστό που είναι το καμάρι μου. Δεν υπάρχει γήπεδο ή χώρος με τέτοιο άνοιγμα χωρίς κολόνα στη μέση. Είναι ουσιαστικά μία γέφυρα. Έχω 16 γέφυρες για να κρατάνε αυτό το οικοδόμημα. Η έκταση είναι 15 στρέμματα αλλά το οικοδόμημα είναι 5. Το μισό γήπεδο ανοίγει αν χρειαστεί.

-Για το πως του ήρθε η σκέψη για τα κλειστά γήπεδα ποδοσφαίρου:

Καλά είναι όταν βγαίνεις από την Ελλάδα να βλέπεις κάποια πράγματα. Εγώ αυτό έκανα και υλοποίησα αυτό που ήθελα. Το μεγάλο γήπεδο είναι μία άλλη ιστορία. Είναι χρονοβόρα και το κόστος είναι τεράστιο, αλλά αξίζει τον κόπο. Βέβαια αν κάνεις μια δουλειά που σου αρέσει δεν βλέπεις αν αξίζει. Ο,τι έχω κάνει είναι μέσα από το ποδόσφαιρο.

-Για το πως ήταν ο Άρης στην προπόνηση στο κλειστό γήπεδο:

Ο Άρης δεν είχε προβλήματα. Έκανε προπονήσεις κανονικά και τώρα πήγε να συνεχίσει αυτά που έκανε πριν καιρό, δηλαδή να κερδίζει.

-Για το πως του φάνηκαν οι παίκτες:

Οι παίκτες είναι ορεξάτοι και μου φάνηκαν δυνατοί. Αλλά αυτά πρέπει να τα δείξεις όταν έρθεις στην κόντρα με τον αντίπαλο. Ο Άρης ξαναγύρισε στην φυσική του θέση πια. Εδώ του αρμόζει, πρέπει να είναι πρωταγωνιστής. Η λέξη «έλειψε» είναι μικρή για να δείξει πόσο μεγάλη ήταν η απουσία του Άρη. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αντέξει δύο με  τρεις ομάδες. Το ποδόσφαιρο θα  πάει πολύ καλύτερα στην Θεσσαλονίκη με αυτόν τον τρόπο.

-Για το παρελθόν και τι θυμάται από τον Άρη:

Πολλές είναι οι στιγμές και δεν νομίζω ότι μπορείς να ξεχωρίσεις. Δεν θα ήθελα να κάνω τέτοια αναδρομή. Για μένα το ποδόσφαιρο ήταν ενιαίο. Από τις αρνητικές έμαθα και με τις θετικές χάρηκα. Μια πολύ καλή χρονιά ήταν με τον Λίμπρεχτς γιατί υπήρχε συνοχή στην ομάδα. Είναι γεγονός ότι υπήρχε μια φοβερή διάθεση στην ομάδα. Δεν ήταν οι παίκτες ονόματα αλλά το πάθος που διέκρινε την ομάδα ήταν ιδιαίτερο. Επειδή υπάρχει τώρα το ταλέντο, αν υπάρξει και η απαιτούμενη διάθεση θα πάνε πάρα πολύ καλά.

-Για τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος του Άρη είναι κάτι φανταστικό. Είναι δίπλα στην ομάδα περισσότερο από την δική μας εποχή, και αυτό με χαροποιεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος αυτός που πέρασε πολλές δυσκολίες αυτά τα τελευταία χρόνια, τώρα βοηθάει ακόμη περισσότερο. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα. Από εκεί και μετά πιστεύω οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά.

-Για τις επαφές που έχει με τους παλιούς συμπαίκτες του:

Με όλους έχω καλές σχέσεις, αλλά μιλάω με τον Ανδρέα Αναγνώστου αρκετά συχνά, γιατί είναι υπεύθυνος εδώ στις ακαδημίες. Είμαστε κυριολεκτικά μια οικογένεια. Αν οι τωρινοί ποδοσφαιριστές μπορέσουν να γίνουν όπως είμαστε οι παλαίμαχοι θα πάνε πάρα πολύ καλά. Τώρα έχουν πολύ περισσότερα πράγματα στην κατοχή τους για να γίνονται καλύτεροι.

-Για τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια:

Τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια τα φόρεσε και ο γιος μου και θα τα φορέσουν και τα εγγόνια μου. Τότε ήμασταν τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Είχαμε στόχους. Έχω την εντύπωση ότι οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν στόχους.

-Για τον Άρη και την διοίκηση του τώρα:

Αυτή τη στιγμή ο Άρης διοικείται από ανθρώπους που δεν είναι Αρειανοί. Όταν μια τέτοια ΠΑΕ την βλέπεις επιχειρηματικά πρέπει να έχεις το σθένος να δίνεις στο σύλλογο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button