Ποδόσφαιρο

Τζιφόπουλος: «Πολύ καλός ο Τερζής χθες, με ηρεμία ο Άρης να πάει για νίκη στην Τούμπα»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» μίλησε ο Γιάννης Τζιφόπουλος, ο οποίος είδε από κοντά την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη σχολίασε την εικόνα της ομάδας, την παρουσία των Φετφατζίδη, Ιντέγε αλλά και του Τόλη Τερζή. Μίλησε ακόμα και για το επόμενο ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι πολύ καλός στα εντός έδρας ματς αλλά όχι το ίδιο στα εκτός:

«Πάντα υπάρχει μία ποδοσφαιρική εξήγηση. Ο προπονητής διάβασε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες το πήραν πάνω τους πάντως. Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός αλλά δεν παύει να ήταν εξαιρετικός ο Άρης. Η παρουσία της ομάδας είναι καλή. Απλά δεν είχε τη ρέντα να βρει το γκολ σε μερικά ματς. Στο Βόλο θα μπορούσε να φύγει με ισοπαλία αλλά έτσι έτυχε. Χθες μας βγήκαν οι φάσεις. Αυτή η εικόνα δίνει δύναμη στους παίκτες και στον κόσμο. Ακόμα και στον Τερζή. Τακτικά ο Άρης ήταν πολύ καλός. Είναι έτοιμος να πάει στην Τούμπα».

Για το αν μπορεί να κερδίσει στην Τούμπα:

«11 αυτοί, 11 κι εμείς. Θα παίξουν αυτοί που έπαιξαν και χθες».

Για το θέμα προπονητή και ευθυνών:

«Μέσα στο γήπεδο παίζουν οι παίκτες. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Ο προπονητής εμπνέει εμπιστοσύνη και παίζουν και γι’ αυτόν. Ο Άρης διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχε την κατοχή ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Άρης είχε ουσία. Πάει με άλλον «αέρα» στην Τούμπα».

Για το γεγονός ότι θα είναι ο Τερζής στην Τούμπα επειδή ξέρει την ομάδα:

«Η παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ καλή. Οι παίκτες σέβονται τον εαυτό τους και τον Τερζή. Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι. Ο προπονητής απλά τους καθοδηγεί».

Για το ψυχολογικό κομμάτι που εστίασε ο Χαριστέας:

«Έπαιξε στο ανώτατο επίπεδο. Είναι καλό που είναι στην ομάδα γιατί είναι ένα πρόσωπο που εμπνέει σεβασμό. Η παρουσία του την συγκεκριμένη εβδομάδα ήταν σημαντική. Είναι πολύ καλός ο ρόλος του. Ο Άρης πρέπει να τον εκμεταλλευτεί».

Για τον Φετφατζίδη χθες:

«Έκανε ένα γκολ, δημιούργησε άλλα δύο. Είναι δικαιολογημένα MVP. Τα δύο που μοίρασε ασίστ ήταν λες και τα έβαλε αυτός. Η παρουσία του ήταν καταλυτική. Η όλη λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ καλή. Εύχομαι και αυτός και όλοι οι παίκτες να πιάνουν αυτήν την απόδοση».

Για το γκολ που έβαλε ο Ιντέγε και την παρουσία του στον αγώνα:

«Στα άλλα ματς δεν τον ήθελε η μπάλα. Η αντίδρασή του τα λέει όλα στο γκολ. Κάνει πολύ καλή δουλειά πέρα από τα γκολ. Διεκδίκησε πολλές μπαλιές».

Για το επερχόμενο ματς της Τούμπας:

«Να εκμεταλλευτεί την ποιότητά του. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και όχι εκνευρισμό. Πρέπει να κατέβει για τη νίκη. Αν πας για να μη χάσεις, δεν θα βγει σε καλό».

Για τη διαχείριση της χαράς:

«Πρέπει να γίνει διαχείριση. Πάνω απ’ όλα ηρεμία. Μη ξεχνάτε πως εκεί μέσα είναι ο Χαριστέας και ξέρει από νίκες στην Τούμπα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button