Ποδόσφαιρο

Τζιφόπουλος: «Ο Άρης αν καταθέσει ψυχή κερδίζει τους πάντες»

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» με τους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Για το μεγαλείο του κόσμου

Ήταν το καλύτερο δώρο που έκαναν οι παίκτες στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός.

Εμείς σαν φίλαθλοι χαρήκαμε για την μεγάλη νίκη του Άρη, πήραμε τους τρεις βαθμούς, αναρριχηθήκαμε βαθμολογικά. Ο Άρης αν καταθέσει την ψυχή του, οι παίκτες δηλαδή, μπορεί να κερδίσει τους πάντες όντως
και το έγινε με μια μεγαλειώδη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και από πλευράς συγκομιδής, ανεβήκαμε βαθμολογικά, πήγαμε στην 4η θέση . Είναι σημαντικό για να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ γιατί έχουμε συνέχεια, το κύπελλο, ένα στόχο που ο Άρης πρέπει να επικεντρωθεί.

Για το αν άξιζε ένα τέτοιο αποτέλεσμα- ξέσπασμα

Άξιζε γιατί υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Η παρουσία της ομάδας ήταν ουσιαστική. Οι παίκτες ήθελαν το παιχνίδι, είχαν πάθος, είχαμε ρέντα και πετύχαμε 4 υπέροχα γκολ. Για μένα και 1-0 θα ήταν το ίδιο.

Αν ζήλεψε την ατμόσφαιρα

Ο παλμός ήταν κάτι το ιδιαίτερο, γενικά όλη η ατμόσφαιρα από το πρώτο λεπτό μέχρι και την λήξη. Έχω ζήσει αντίστοιχες καταστάσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο οπότε σίγουρα ζήλευα αλλά αυτήν την στιγμή δεν γίνεται.

Για την παρουσία του Έρικσον

Τον καλωσορίσαμε όλοι. Εγώ έλειπα αλλά όταν κατέβηκα στο γήπεδο τον είδα. Έναςπαίκτης ιδιαίτερος. Αν έπαιζε σήμερα θα έπαιζε στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Εκπληκτικός παίκτης και άνθρωπος. Η παρουσία του με ξάφνιασε, δεν ήξερα ότι θα έρθει. Βρεθήκαμε, τα είπαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά. Αυτός χάρηκε πολύ για την νίκη της ομάδος όπως και όλοι οι Αρειανοί.

Όσοι πέρασαν από την ομάδα την αγάπησαν. Ο συγκεκριμένος είναι από τους τυχερούς καθώς κατάφερε να το βολέψει και να έρθει σε αυτόν τον αγώνα, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη νίκη.

Για την κατάθεση στεφανιού στην μνήμη του Λεωνίδα Ποζάνη

Να ναι καλά εκεί που πήγε. Είναι ένας άνθρωπος που η ζωή του είναι συνδεδεμένη με τον Άρη. Από παιδί που έπαιζε ποδόσφαιρο, στην συνέχεια οι υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα και έπειτα ήταν επικεφαλής στα τμήματα υποδομής. Η ζωή του ήταν αφιερωμένη στον Άρη.

Ήταν σημαντικό για εμένα και τον Γιάννη (Μιχαλίτσο) που καταθέσαμε το στεφάνι στην μνήμη του.

Για το Κύπελλο

Αν οι παίκτες είναι σοβαροί, έχουν ποιότητα και καταθέτουν αυτό που ξέρουν, καταφέρνουν οποιοδήποτε παιχνίδι να το κερδίσουν. Σίγουρα, ο θεσμός του Κυπέλλου έχει ιδιαιτερότητα πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μπουν στο γήπεδο για να πάρουν την νίκη.Έχουμε και δεύτερο παιχνίδι αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, πρέπει να πάρεις την νίκη από το πρώτο παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button