Ποδόσφαιρο

Τζανακάκης: “Δεχθήκαμε γκολ χωρίς να μας απειλήσει, μπορούσαμε και νίκη”

Ο αμυντικός του Άρη επεσήμανε: “Είχαμε δουλέψει ένα πλάνο όλη τη βδομάδα, μας  είχε αναλύσει τον ΠΑΟΚ ο προπονητής, ξέραμε πως παίζει. Αμυνθήκαμε καλά, είχαμε καλό παιχνίδι. Αν τελειώναμε καλύτερα τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Δεχθήκαμε γκολ χωρίς να μας απειλήσει ο ΠΑΟΚ, δεν μας έκανε φάσεις. Είχαμε καλό πλάνο αμυντικά, τον περιορίσαμε αρκετά. Είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό, μπορούσαμε και τη νίκη”.

Αναλύοντας τον αγώνα ο Τζανακάκης τόνισε πως “θέλαμε να προσπαθήσουμε τα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ να μη συμμετέχουν στο παιχνίδι. Το καταφέραμε, όλα τα παιδιά τρέξαμε πολύ, θα μπορούσαμε τη νίκη, αν τελειώναμε καλά τις φάσεις. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, σε όλες τις έδρες παει για τη νίκη. Ήρθαμε για τη νίκη, πήραμε βαθμό και τώρα έχουμε την ΑΕΚ στο γήπεδό μας και πάμε και εκεί για τη νίκη”.

Για το πως κατάφερε ο Σάββας Παντελίδης να περάσει τη δική του φιλοσοφία είπε: “Είχαμε έναν άλλο προπονητή, με άλλη φιλοσοφία. Όταν έρχεται νέος προπονητής είναι δύσκολο να προσαρμοστείς αμέσως, θέλει χρόνο. Ο κύριος Σάββας δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει. Το θέμα ήταν εμείς να αφομοιώσουμε αυτά που μας έλεγε. Μια νίκη θα ερχόταν και θα άλλαζε τα πράγματα, αυτό έγινε στη Ξάνθη… Στα προηγούμενα ήματαν άτυχοι, άνευροι, στη Ξάνθη άλλαξαν όλα…” και πρόσθεσε: “Το θέμα είναι ότι η ομάδα όταν παίρνει αποτελέσματα χτίζει χαρακτήρα, Πιστεύαμε ότι θα βάλουμε γκολ, πίστευα ότι θα βάζαμε και δεύτερο μετά το 1-1. Δεν χρειάζεται να λέμε άλλα πράγματα, στόχος είναι να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Κάθε ματς ξεχωριστά και βλέπουμε στο τέλος”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button