Ποδόσφαιρο

Τζέγκο: «Δεν θέλουμε να χάνουμε βαθμούς σε κανένα παιχνίδι – Χρειάζεται χρόνο ο προπονητής»

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε μετά την λήξη του αγώνα Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα ενώ αναφέρθηκε στις γενικότερες εξελίξεις της ομάδας και τα νέα δεδομένα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» στην κάμερα της Nova:

«Δε θέλουμε να χάνουμε βαθμούς σε κανένα παιχνίδι, πετάξαμε δύο σήμερα. Δεχτήκαμε δύο φτηνά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μπορούσαμε να πατήσουμε καλά στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, βρήκαμε τα πατήματα μας και ίσως θα μπορούσαμε βέβαια να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Αλλά ας κρατήσουμε το γεγονός ότι γυρίσαμε από το 0-2 και πήραμε έναν βαθμό».

Για την έλλειψη ρυθμού που χαρακτήρισε την ομάδα του σήμερα:

«Δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, αλλά έχουμε καινούριο κόουτς, με τον οποίο είχαμε λίγο διάστημα για να δουλέψουμε, μόλις τέσσερις ημέρες. Είναι δύσκολο με ένα κλικ να βρούμε τόσο εύκολα τον απαιτούμενο ρυθμό. Αυτή η αλλαγή μας αποπροσανατόλισε λίγο, αλλά είναι φυσιολογικό».

Για το πόσο επηρέασε την ομάδα η αλλαγή τριών προπονητών (Ένινγκ, Τερζή, Μάντζιου):

«Αλλάξαμε τρεις προπονητές και ποτέ δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε επαγγελματίες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε στην προπόνηση και στον αγώνα ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ως προτεραιότητα, κοιτάμε να επικεντρωθούμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Αλλά χρειάζεται χρόνο για να μας μεταδώσει όλα όσα θέλει και πιστεύω ότι συν τω χρόνω θα βελτιωθούμε».

Για τη μαχητική νοοτροπία της ομάδας του που δεν παρατά τα παιχνίδια στα οποία βρίσκεται πίσω στο σκορ:

«Ναι, αυτό είναι το πνεύμα στην ομάδα, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και όλες τις καταστάσεις. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να μην έχουμε δεχτεί γκολ, έγινε το ίδιο και με τη Λαμία, αλλά παλέψαμε και ανατρέψαμε το παιχνίδι. Το καλύτερο θα ήταν να κυριαρχούμε από το πρώτο λεπτό, αλλά αυτό που πρέπει να έχουμε ως στοιχείο είναι να παλεύουμε ως το τέλος κάθε παιχνιδιού».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button