Ποδόσφαιρο

Τζάτζος στο YellowRadio: Το ταξίδι του στην Κούβα και ο Αλκέτας Παναγούλιας

O πρώην παίχτης του Άρη, Μάκης Τζάτζος μίλησε στο Yellow Radio 92.8 FM και στην εκπομπή “Αθλητικό X’press” και μίλησε για το ταξίδι του στην Κούβα και φυσικά τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και στην Ελένη Παπαδοπούλου:

Για την Ξάνθη και τον δήμο που δουλεύει: “Έχουμε το πρώτο κρούσμα κορωνοιού εδώ, θα ανακοινωθούν περισσότερα μετέπειτα. Εγώ περισσότερο είμαι στο σπίτι. Στην ζωή μας όλοι έχουμε περάσει δυσκολίες, μπορούμε να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες και θα περάσει και αυτό”.

Για τον προσωπικό του “Γολγοθά” και τα ταξίδια στην Αμερική και την Κούβα για να καταπολεμήσουν την αρρώστια του γιου του: “Στην Αμερική γινόταν μια θεραπεία που έδινε ελπίδες, ειδικά σε κάποια Αντικαρκινικό νοσοκομείο που είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Έζησα δύο χρόνια εκεί και είχα ακούσει για ένα φάρμακο στην Κούβα. Τότε ήταν δύσκολο να πας στην Κούβα, αλλά τελικά μέσω Καναδά, φτάσαμε. Εκεί βλέπεις άλλο κόσμο, άλλη νοοτροπία, δύσκολες καταστάσεις. Όμως οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είχαν άρτια γνώση του αντικειμένου, ενώ μιλούσαν μερικοί εξ’αυτών και Ελληνικά. Ήξερα ότι είναι δύσκολο να βρω αυτό το φάρμακο. Έμεινα για δύο μέρες εκεί αλλά στιγμάτισε μια ζωή. Ιατρικά έχουν κάνει κάποια πράγματα που είναι μπροστά.”

Συμπλήρωσε λέγοντας: “Στην Κούβα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, εγώ δεν μπορώ να είμαι αχάριστος. Δέχθηκα μεγάλη αγάπη και από τους Έλληνες αλλά και από τον Αλκέτα Παναγούλια στην Αμερική και τους Ελληνοαμερικανούς. Δύο ημέρες πριν να φύγω για την Αμερική, ένας γνωστός με ρώτησε αν θα ενημερώσουμε τον Αλκέτα και του απαντώ, ναι. Τον πήρε τηλέφωνο 5 η ώρα το πρωί και έστειλε άνθρωπο να με πάρει από το ξενοδοχείο! Ένας επιχειρηματίας που τελικά έγινε και κουμπάρος μου. Μετά από μέρες ήρθε από μόνος του ο Αλκέτας και με βρήκε, 400 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας του. Εκεί κατάλαβα το πόσο ψηλά είχαν οι Ελληνοαμερικανοί τον Αλκέτα Παναγούλια και δυστυχώς δεν τον εκμεταλλεύτηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Άρης.

Κλείνοντας ανέφερε: “O Αλκέτας μέχρι και τηλέφωνο μου έφερε για να μην το πληρώνω εγώ, ήταν δύσκολη περίοδος, για εμένα γνώρισα ανθρώπους που έγιναν σχέσεις ζωής. Ακόμη, πρέπει να μείνουμε σπίτι, δεν είναι κάτι αδύνατο να πολεμήσουμε. Οι γιατροί ξέρουν καλύτερα, εμείς πρέπει με την στάση μας να τους δώσουμε όπλα, έχουμε ένα σύστημα υγείας ταλαιπωρημένο. Ήταν λάθος που δεν υπήρχε το προσωπικό που υπήρχε, όπως πρέπει να βοηθήσει και ο ιδιωτικός τομέας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button