Ποδόσφαιρο

Τετ α τετ Καρυπίδη με Μάντζιο!

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη βρέθηκε στο γραφείο του προπονητή μετά το τέλος του χθεσινού ματς και τα είπαν για αρκετή ώρα.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε ούτε χθες απέναντι στη Λαμία, μένοντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στο 2022 χωρίς γκολ και… βυθισμένος στα προβλήματά του. Μετά τις συνεχείς επισκέψεις τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας από τον Θόδωρο Καρυπίδη, χθες μετά το παιχνίδι τα είπε για αρκετή ώρα με τον Άκη Μάντζιο. Η εικόνα της ομάδας ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα και της χθεσινής αναμέτρησης απογοητευτική και ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή.

Αυτή τη στιγμή οι πάντες είναι σε κρίση μέσα στην ομάδα, καθώς οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, έχουν απομακρύνει τον Άρη από τον στόχο του στο Πρωτάθλημα. Το παιχνίδι Κυπέλλου που υπάρχει την Τετάρτη στη Λαμία, ίσως καθυστερήσει τις όποιες εξελίξεις, με την ομάδα να μην πείθει κανέναν ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση. Αντιθέτως με τις εμφανίσεις της στα δύο τελευταία παιχνίδια, έδωσε το δικαίωμα στη Λαμία να πιστεύει ότι μπορεί να είναι αυτή που θα περάσει στους «4» του Κυπέλλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button