Ποδόσφαιρο

Τερζής: «Ξέρουμε τον αντίπαλό μας, προσηλωμένοι την Κυριακή»

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε ο Τόλης Τερζής για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα καθώς και για τους Ιντέγε και Μπρούνο Γκάμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε κανονικά, όλα πήγαν καλά, χωρίς κανένα απρόοπτο, είναι όλοι στην διάθεσή μας”, είπε αρχικά για την προετοιμασία, ενόψει του ντέρμπι. Για τα νέα δεδομένα στο θέμα του προπονητή: “Mου το είπαν και ο πρόεδρος και ο Άγγελος Χαριστέας, να ετοιμαστώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν αισθάνομαι υπηρεσιακός, κάνω την δουλειά μου, όσο καλύτερα μπορώ, αυτό κάναμε με τον Παναθηναϊκό, αυτό κάνουμε τώρα και με τον ΠΑΟΚ”.

Για τις δύο νίκες ως… υπηρεσιακός προπονητής: “Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι η καλή εμφάνιση, ήμασταν συγκεντρωμένοι απόλυτα. Δεν στέκομαι στο 4-0, υπάρχουν ματς που θα παίξεις πολύ καλά και δεν θα βάλεις γκολ. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, το χαρήκαμε εμείς και ο κόσμος, από την επόμενη μέρα δουλέψαμε με μεγαλύτερη διάθεση”.

Για τις δύο ομάδες που έχουν την Κυριακή πολύ υψηλό ηθικό: “Για την δική μου την ομάδα, εφόσον τελείωσε το ματς της Κυριακής, Δευτέρα χαρήκαμε, αλλά την Τρίτη το αφήσαμε πίσω. Η ψυχολογία μας ήταν πολύ καλά, αλλά αυτό που μας ένοιαζε ήταν το ματς της Κυριακής. Το ματς αυτό το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη, όλη η Βόρεια Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερο από μόνο. Το ότι οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, θα βοηθήσει να παίξουν και καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Για το τι θέλει από τους παίκτες του: Συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες, ξέρουμε το παιχνίδι του, το μελετήσαμε. Να κάνουμε ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Στόχος είναι το πολύ καλό αποτέλεσμα”.

Για το τακτικό σκάουτινγκ του αντιπάλου: “Το τακτικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, έχει αλλάξει σημαντικά με πέρσι. Άλλαξε ο προπονητής, ζητάει άλλα πράγματα. Στόχος μας είναι να αντεπεξέλθουμε στο δυνατό κομμάτι του ΠΑΟΚ”.

Για την εμπειρία των παικτών από τέτοια ματς: Τα περισσότερα παιδιά έπαιξαν δύο φορές σε εκείνο το γήπεδο πέρσι, αλλά να είστε σίγουροι ότι βάλαμε τα νέα παιδιά στο κλίμα. Ξέρουν πως θα είναι η πιο εχθρική ατμόσφαιρα για τον Άρη σε αυτό το γήπεδο, απ΄όσα θα πάνε φέτος”.

Για την δημιουργία και το σκοράρισμα των δύο ομάδων: “Στα χαρτιά ισχύει και για τους δύο. Σε αυτό το ματς, δεν ξέρω αν θα είναι τόσο ανοιχτό, για να γίνουν τόσες πολλές φάσεις. Ισχύει, όμως, δημιουργούν ευκαιρίες, σκοράρουν και χάνουν αρκετά γκολ”.

Για το σκοράρισμα του Άρη απ΄ολες τις γραμμές: “Aυτό είναι πολύ καλό γιατί όταν παίρνεις γκολ από θέσεις που δεν είναι κρούσης, βοηθάς σημαντικά την ομάδα, παίρνεις βαθμούς”.

Για τον Ιντέγε: “Όλοι οι επιθετικοί τρέφονται με το γκολ. Ο Ιντέγε είχε έρθει σε πολλές φάσεις να σκοράρει, είτε από ατυχία, είτε από όχι και τόσο καλή τελική ενέργεια. Κάνει κι άλλες δουλειές, πρεσάρει, ανοίγει χώρους. Οπως στο λάθος του ΠΑΟ, στο πρώτο γκολ, ξεκινάει από την πίεση του Ιντέγε. Οι δουλειές που κάνει είναι πολλές κι ας μην έχει βάλει πολλά γκολ”.

Για τον Μπρούνο Γκάμα: “Εχει απίστευτη τεχνική, μας δίνει πολλή μεγάλη δύναμη στην ομάδα, μας βοηθάει πάρα πολύ. Δουλεύει καλά στις προπονήσεις, κάναμε κι ένα φιλικό με τον Βόλο, την εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό του είχα ζητήσει να ετοιμαστεί από την Τετάρτη. Το βασικό είναι πως καθημερινά δουλεύει πολύ και όποιος το κάνει το βγάζει στο γήπεδο”.

Για το ματς της Κυριακής, αν είναι έτοιμος ο Γκάμα: “Όσον αφορά το πόδι του είναι απολύτως καλά, δεν έχει θέμα, έχουμε κάνει τις μετρήσεις, πήραμε και το ΟΚ από το ιατρικό τιμ”.

Για το αν ο προπονητής πρέπει να πει κάτι ιδιαίτερο πριν από ένα τέτοιο ματς Όταν υπάρχουν τέτοια ματς, με ιδιαιτερότητες, οι παίκτες φτιάχνονται μεταξύ τους. Μας ακούν μέχρι ένα σημείο, όταν θέλει να παίξει σε ένα τέτοιο μεγάλο ματς, θέλει να παίξει καλά και να κερδίσει. Εμείς θέλαμε τους νέους παίκτες να καταλάβουν τι ματς είναι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button