Ποδόσφαιρο

Τα 35α γενέθλια ενός μεγάλου αρχηγού… (vids)

Ο Μπρούνο Γκάμα, που αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή το διάστημα που ανήκε στον Άρη, έχει σήμερα γενέθλια

Mια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για τον Μπρούνο Γκάμα… Βλέπετε, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κλείνει τα 35 του χρόνια. Μπορεί να μην συνέχισε την καριέρα του στον Άρη, αλλά -αν μη τι άλλο- αποτελεί ένα σημαντικό “κεφάλαιο” για τους “κίτρινους” και θα παραμείνει… αξέχαστος όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Έβαλε το στίγμα του στην αγωνιστική άνοδο που είχε ο Άρης από την σεζόν 2018/19 και μετά. Πέρασε τέσσερα χρόνια της καριέρας του φορώντας τα κιτρινόμαυρα, με σημαντική προσφορά προς τον Άρη. Συνολικά, κατά την διάρκεια της θητείας του στους “κίτρινους”, έπαιξε σε 125 αγώνες και πέτυχε 29 γκολ.

Οι ασίστ του ήταν 9 ενώ στα τέλη του Φλεβάρη σε ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, συμπλήρωσε την 100ή του συμμετοχή με την φανέλα του Άρη στη Super League. Ο Πορτογάλος διετέλεσε αρχηγός, “ξεδίπλωσε” τα ηγετικά του προσόντα ουκ ολίγες φορές και ήταν ένα υπόδειγμα αθλητή. Δυστυχώς γι’ αυτόν, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού (ρήξη πρόσθιου χιαστού), θα χάσει όλη την σεζόν φέτος (2022/23) στην ΑΕΚ Λάρνακας η οποία ευχήθηκε στον Γκάμα για τα γενέθλιά του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button