Ποδόσφαιρο

Τα φιλικά ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΛ στην σύγχρονη ιστορία (vids)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 19:00 στο «Κλεάνης Βικελίδης» την ΑΕΛ σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι δύο ομάδες έχουν «συναντηθεί» κι’αλλές φορές σε φιλικούς αγώνες με την πιο πρόσφατη να είναι πριν δύο χρόνια όταν ο Άρης επέστρεφε στην Super League 1 μετά τα δύσκολα χρόνια στις χαμηλότερες κατηγορίες. Σε εκείνο το φιλικό που διεξήχθη στις 9/8/2018, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες σε 1-1.

Θυμηθείτε τις φάσεις του αγώνα:

Την αμέσως προηγούμενη χρονιά, Άρης και ΑΕΛ ξαναβρέθηκαν αντίπαλοι στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού, ξανά στην Θεσσαλονίκη με νικητή αυτή την φορά… τους «κιτρινόμαυρους». Το ματς έγινε στις 8/10/2017 με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 με το γκολ που πέτυχε ο Μάρκος Ντούνης.

Μερικά στιγμιότυπα και δηλώσεις:

Πηγαίνοντας ακόμη πιο πίσω, πιο συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν και πάλι σε φιλικό παιχνίδι την θεσσαλική ομάδα αυτή την φορά εκτός έδρας. Το ματς έγινε στην Λάρισα με τον Άρη και πάλι να παίρνει το… άτυπο «διπλό» αφού επικράτησε με 1-2 με σκόρερ τους Παπαζαχαρία και Σολτάνι.

Δείτε εδώ τα γκολ του αγώνα:

Την σεζόν 2005-2006 και πιο συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πάλι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την νέα χρονιά με τον Άρη να είναι ξανά ο νικητής του φιλικού αγώνα. Το ματς έληξε 1-0 με το γκολ του Κάσερες στο 81′.

Θυμηθείτε τις φάσεις και το γκολ του Χιλιανού:

Συνολικά σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια ο Άρης μετρά μόνο νίκες και μόνο μια ισοπαλία, εκείνη στο τελευταίο φιλικό το 2018.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button