Μπάσκετ

Τα 2+3 «πακέτα» αντιπάλων του Άρη στο Eurocup!

Τα ενδεχόμενα για τους κιτρινόμαυρους…

Για άλλη μία χρονιά το Eurocup ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση ύπαρξης δύο ομάδων από τα ίδιο πρωτάθλημα στη διοργάνωση, τότε εκείνες δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο όμιλο, με την εξαίρεση να παύει να ισχύει αν θα βρεθούν τρεις.

Έτσι αν στον όμιλο του Άρη είναι η Ουλμ, αυτομάτως μπαίνει η Τρέντο (ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με το Αμβούργο) και Μπούντουσνοστ (ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με Βενέτσια).

Αντίστοιχα αν η Βενέτσια είναι στον όμιλο του Άρη, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν στο γκρουπ τους το Αμβούργο και την Τουρκ Τέλεκομ.

Άρα οι κιτρινόμαυροι είτε θα έχουν τις Ουλμ, Τρέντο, Μπούντουσνοστ στον όμιλο τους, είτε τις Βενέτσια, Τουρκ Τέλεκομ και Αμβούργο.

Ακόμη σε ότι έχει να κάνει με τις Λιθουανικές ομάδες, ο Άρης είτε θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς κάτι που θα στείλει στον όμιλο του την Μπαχτσεσεχίρ, είτε θα αντιμετωπίσει την Λιετκαμπέλις και την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Τέλος αν ο Άρης έχει στον όμιλο του την Χάποελ Τελ Αβιβ θα αντιμετωπίσει και την Γκραν Κανάρια, ενώ αν έχει την Χάποελ Ιερουσαλήμ θα βρει στον όμιλο του τη Βαλένθια.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button