ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τα σημαντικότερα ματς στην Ευρώπη και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Αγωνιστική δράση στα Ευρωπαϊκά γήπεδα θα έχει και σήμερα, Κυριακή, με βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στην Premier League το πρόγραμμα έχει μόνο έναν αγώνα, αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με νίκη ξεπερνούν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία με έναν πόντο για να πάνε στην 6η θέση. Από την άλλη οι γηπεδούχοι αφήνουν καλές εντυπώσεις και με τους τρεις βαθμούς παραμένουν στην πεντάδα. Το παιχνίδι είναι στις 18:30 και μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1 HD.

Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας η Σεβίλλη έχει θεωρητικά εύκολη εκτός έδρας αναμέτρηση (22:00) με τη Βαγιαδολίδ και σε περίπτωση νίκης -σε συνδυασμό με τη γκέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης- ανεβαίνει στην 3η θέση. Το ματς είναι στο Cosmote Sport 2 HD.

Στις 15:00 εκτός έδρας αγώνα έχει και η Μπιλμπάο που θα αγωνιστεί με την Οσασούνα. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν πολύ καλή πορεία στη La Liga και με νίκη μπαίνουν στις Ευρωπαϊκές θέσεις και συγκεκριμένα στην 5η.

Για την Serie A, η Ρόμα υποδέχεται στις 16:00 (Novasports 1 HD) την τελευταία της βαθμολογίας Μπρέσια και θέλει να επιστρέφει στις νίκες (αφού χάλασε ένα σερί τριών νικών) για να παραμείνει στο «κόλπο» της τετράδας που οδηγεί στο Champions League.

Η Λάτσιο στις 16:00 αντιμετωπίζει τη Σασουόλο και θέλει με νίκη να παραμείνει στο -7 από τη 2η Ίντερ και ταυτόχρονα να παραμείνει στην 3η θέση. Αγώνας που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3 HD.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button