Ποδόσφαιρο

Τα «πρόσωπα» των Άρη και ΑΕΚ στα φετινά ντέρμπι

Τα δύσκολα επιστρέφουν για τον Άρη που θα δοκιμαστεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για το τελευταίο ντέρμπι του α’ γύρου και θυμόμαστε τα ντέρμπι που έδωσαν φέτος οι Θεσσαλονικείς αλλά και η Ένωση.

Η εικόνα του Άρη στα φετινά ντέρμπι δείχνει πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι παρόλα αυτά δυσκολεύεται να πετύχει τη νίκη, καθώς συγκεκριμένα λάθη του κοστίζουν τους τρεις βαθμούς.

Φέτος, στο πρώτο ντέρμπι στην 3η αγωνιστική ο Άρης υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ήταν ισοπεδωτικός. Περιόρισε το «τριφύλλι» σε όλη τη διάρκεια του ματς και επικράτησε με 4-0.

Την επόμενη αγωνιστική με τον Τόλη Τερζή πάλι στον πάγκο, ο Άρης πήγε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ένα καλό «πρόσωπο» των «κίτρινων» έδωσε το προβάδισμα δύο φορές στο παιχνίδι αλλά άλλες δύο ισοφαρίστηκε με το 2-2 των «ασπρόμαυρων» να γίνεται στο τελευταίο λεπτό για να στερήσει στον Άρη τη νίκη.

Για την 6η αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ακόμα ένα εντός έδρας ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό. Μία καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τους «κίτρινους» μπροστά στο σκορ με 1-0. Δύο φάσεις αδράνειας όμως στο β’ μέρος από εκτελέσεις φάουλ οδηγήθηκαν σε γκολ για τους «ερυθρόλευκους» που έφυγαν με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ από την άλλη έχει πολύ κακή ιστορία στα φετινά ντέρμπι καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα. Ως γηπεδούχος με τον ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλη 2-2 ενώ την 7η αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο Φάληρο με 2-0 από τον Ολυμπιακό χωρίς να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Δύο αγώνες μετά, ο Παναθηναϊκός ως τυπικά γηπεδούχος με την ΑΕΚ, παρότι έχανε μέχρι την ανάπαυλα με 2-0 κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button