Μπάσκετ

Τα… περίεργα γκρουπ δυναμικότητας στο Eurocup

Αποφάσεις από την ECA oι οποίες εκ πρώτης όψεως δεν βγάζουν ιδιαίτερο νόημα…

Σήμερα έγιναν γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας σε ότι αφορά το Eurocup και σε μερικές περιπτώσεις τα «ζευγάρια» των ομάδων μοιάζουν κάπως περίεργα.

Αυτό συμβαίνει ιδίως στα τρία τελευταία γκρουπ δυναμικότητας, δηλαδή από το «8» έως και το «10». Αρχικά έχει τοποθετηθεί στο ίδιο γκρουπ η φιλόδοξη Λιθουανική Γουλβς που σκορπάει τα λεφτά μαζί με την Τσεντεβίτα η οποία δυσκολεύεται να κάνει έστω δύο νίκες στη διοργάνωση!

Στο «9» έχουν τοποθετηθεί μαζί η Τρέντο που έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση της και το Αμβούργο που πήρε μόλις δύο νίκες σε ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Φυσικά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο «10» είναι η ίσως πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, Τρεφλ μαζί με την Κλουζ που διεκδίκησε ακόμη και την πρώτη θέση του ομίλου της.

Αυτό που αναφέρεται είναι ότι οι ομάδες κατατάσσονται βάσει των νικών τους σε διοργανώσεις της Euroleague Basketball την τελευταία τριετία, αλλά αυτό δεν εξηγεί το πως η Χάποελ είναι τόσο ψηλά μετά από χρόνια απουσίας της από τις διοργανώσεις της ECA.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button