Ποδόσφαιρο

“Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τον κόσμο, την ομάδα και την ατμόσφαιρα, θέλουν να ξαναέρθουν και ανυπομονούν”

Ο επικεφαλής του προγράμματος φοιτητών του Αμερικάνικου Κολεγίου Θεσσαλονίκης Θοδωρής Μαλέας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Έχουμε τρίμηνα προγράμματα φοιτητών από Αμερική, που έρχονται Θεσσαλονίκη και από το 2015 και μετά ανεπίσημα πέρα από τα μαθήματα τους πηγαίνουν σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και εντάξαμε ανεπίσημα και το γήπεδο. Γίνεται ανά 3 μήνες και μετά πηγαίνουν και μόνοι τους και στο μπάσκετ πηγαίνουμε και στο ποδόσφαιρο.

Πως βίωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Άρη:

Ακόμα μαθαίνουν, στην αρχή ήταν ψαρωμένοι γιατί δεν ήξεραν και τους πήγαμε στο πέταλο για να μην είναι καθιστοί και με την Μπόκα ήρθαν από μόνοι τους, πέρσι το ξεκινήσαμε με Πανιώνιο στο κύπελλο και μετά ήρθαν από μόνοι τους και στην Μπόκα και ανέβαζαν βίντεο.

Όλη η ομάδα μας που δουλεύουμε μαζί είναι φίλαθλοι του Άρη, κάποιοι πήραν λάθος δρόμο αλλά δεν τους παρεξηγούμε, αλλά τα παιδιά τα πηγαίνουμε και στο Παλέ ντε σπορ και στο Χαριλάου.

Ήρθαν Θεσσαλονίκη και τους πήγαμε κατευθείαν στο Χαρίλαου μετά το τουρ της πόλης και ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα ότι ο κόσμος αγκάλιασε τα ξένα παιδιά μέσα στο γήπεδο.

Θα γυρίσουν πίσω στις πόλεις τους και θα δείχνουν βίντεο και  θα λένε οι Αρειανοί είναι τρελοί. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο του Άρη, που στήριξαν τα παιδιά, τους μίλησαν τους φιλοξένησαν μέσα στο Χαρίλαου και τους έκαναν  να νιώσουν ζεστά.

Επόμενο παιχνίδι που θα πάμε είναι με την Μπεσίκτας στο μπάσκετ, θα πάμε και στο μουσείο να δουν και εκεί την μεγάλη ιστορία της ομάδας μας.

Στην αρχή δεν καταλάβαιναν τι γινόταν και με τον προπονητή της Καλαμαριάς που φώναζε ο κόσμος, τους φάνηκε φοβερή η ατμόσφαιρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στην Αμερική, με ρώτησαν πότε θα ξανά πάμε, αυτό τα λέει όλα.

Τους εξηγήσαμε την ιστορία του Άρη, να ξέρουν και οι ίδιοι ότι είμαστε αήττητη, την αντιπαλότητα που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη με τις ομάδες. Είπαμε πολλά και ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ με τον κόσμο και την ομάδα, με τα χρώματα και με το κλίμα που επικρατούσε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button