Ποδόσφαιρο

Τα μηνύματα του Ντάτκοβιτς σε Λοκομοτίβα και Ουέσκα (pics)

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς έστειλε το μήνυμα του στις δύο πρώην ομάδες του, Λοκομοτίβα και Ουέσκα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram

Αναλυτικά:

Για την Λοκομοτίβα:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Λοκομοτίβα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο για τον επαγγελματισμό τους, που με βοήθησε να καλλιεργηθώ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μοιράστηκα καλές και κακές στιγμές και εύχομαι τη νέα σεζόν να έχετε τη τύχη μαζί σας. Ευχαριστώ τα μέλη του τεχνικού σταφ του προπονητή Τόμιτς, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και είμαι πεπεισμένος ότι τον περιμένει ένα λαμπρό μέλλον στην δουλειά του, επειδή είναι εξαιρετικός προπονητής και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Χαιρετίσματα σε όλη την οικογένεια της Λοκομοτίβα και εύχομαι τα καλύτερα στα χρόνια που έρχονται.”

Για την Ουέσκα:

“Ευχαριστώ την οικογένεια της Ουέσκα. Μια αξέχαστη σεζόν, στην οποία κέρδισα το πρώτο τρόπαιο της καριέρας μου και την άνοδο στο ισχυρότερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του συλλόγου και το προπονητικό σταφ του κόουτς Σάντσεζ, όπως και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους περάσαμε αξέχαστες στιγμές και έμαθα πολλά από αυτούς ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς που έδωσαν ώθηση στην ομάδα, όταν ήρθαν τα δύσκολα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους εκεί που με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Είστε το καμάρι της Αραγονίας και έχετε δείξει ήδη ότι αξίζετε τη θέση στο ισχυρότερο πρωτάθλημα του κόσμου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button