Ποδόσφαιρο

Τα λένε Καρυπίδης-Ερέρα και παίρνουν αποφάσεις!

Ο Πάκο Ερέρα ήρθε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη και οι αποφάσεις που θα πάρουν οι δύο άνδρες, για τον Άρη της επόμενης σεζόν.

Εκτός απροόπτου, η συνάντησή τους θα γίνει σήμερα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης και τον Ισπανό προπονητή να συζητούν για τον σχεδιασμό των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Πάκο Ερέρα, μετά τις υπογραφές του συμβολαίου του με τον Άρη, αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να προετοιμαστεί για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να συνεχίσει τις επαφές του με μεταγραφικούς στόχους της λίστας του.

Ο Ισπανός είχε επαφές με 3-4 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο.Το Σαββατοκύριακο θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να συζητήσουν για τις περιπτώσεις αυτές.

Παράλληλα θα συζητήσουν και για το υπάρχον ρόστερ. Ο Ίβηρας κόουτς έχει ήδη έτοιμες τις εισηγήσεις του για το υπάρχον ρόστερ και από κοινού θα αποφασίσουν ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button