ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τα κατάφερε ο Νάγκελσμαν, έκανε ντεμπούτο με νίκη της Γερμανίας

Με μία ιδιαίτερα πειστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η εθνική ομάδα της Γερμανίας, επικράτησε με 3-1 των ΗΠΑ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κονέκτικατ και ήταν το ντεμπούτο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο των «πάντσερ».

Οκτώ μήνες πριν από την έναρξη του Euro-2024, που θα φιλοξενηθεί στην Γερμανία, Ο 36χρονος Βαυαρός προπονητής, δείχνει να φέρνει νέο «αέρα» στην εθνική Γερμανίας.

Στο γήπεδο που συνήθως χρησιμοποιείται για τους αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου των UConn Huskies, ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και της Λειψίας, παρέταξε την ομάδα του με άκρως επιθετικό σχηματισμό, με τους 20χρονους Τζαμάλ Μουσιάλα και Φλοριάν Βιρτζ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Νάγκελσμαν άσκησαν πίεση ψηλά στο γήπεδο, αλλά παρουσίασαν τις γνωστές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία και ειδικά στις ταχύτατες αντεπιθέσεις των Αμερικανών, που προηγήθηκαν με τον Πούλισικ στο 27ο λεπτό.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τους τελευταίους 18 αγώνες που έπαιξε η Γερμανία, μόνο δύο έληξαν χωρίς να δεχθούν γκολ και συγκεκριμένα απέναντι στο μέτριο Ομάν (1-0) και στο Περού (2-0). Κάτι που σημαίνει, ότι η βελτίωση σ΄αυτόν τον τομέα, αποτελεί προτεραιότητα για τον Νάγκελσμαν.

Οι Γερμανοί ισοφάρισαν με τον Σανέ στο 39ο λεπτό κι έφθασαν στην νίκη, χάρη στα τέρματα των Φούλγκρουκ (58`) και Μουσιάλα (61`), ενώ την ερχόμενη Τρίτη θ΄αντιμετωπίσουν στην Πενσυλβάνια της Φιλαδέλφειας το Μεξικό, επίσης σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button