Γενικά

Τα «Καραβάκια» αρμενίζουν και το Σεπτέμβριο!

Μπορεί, τουλάχιστον, ημερολογιακά, να πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες και το χάδι του ήλιου, μας επιτρέπει να παρατείνουμε την παραμονή μας στη θάλασσα και στις παραλίες.

Έτσι λοιπόν, τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus», με το κλασικό μότο «Κάθε Μέρα Θάλασσα», συνεχίζουν κανονικά τα  θαλασσινά τους δρομολόγια και το Σεπτέμβριο!

«Πιστοί στα καθημερινά μας δρομολόγια, από την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης – τον Ιούνιο- έως και σήμερα, συνεχίζουμε με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς, και το Σεπτέμβριο» τονίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια:

Ο «Κωνσταντής» και ο «Άγιος Γεώργιος», έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά τις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, με 20 συνολικά δρομολόγια.

Αντίστοιχα, η αναχώρηση από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, μεταφέρουν το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, σε 50 λεπτά της ώρας.

Σ’ ότι αφορά τις ώρες αναχώρησης, παραμένουν ως έχουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη, αναχωρήσεις πραγματοποιούνται τις εξής ώρες: 10.00, 11.00, 12.30, 14.00, 15.30, 17.00,18.00, 19.30, 20.30, 21.30.

Αντίστοιχα, από Νέους Επιβάτες και Περαία, οι ώρες αναχώρησης είναι 09.30, 11.00, 12.30, 13.30, 15.00, 17.00, 18.00, 19.30, 20.30 και 21.30.

Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή.

Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας.

Σχετικά με τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus»

Η κοινοπραξία «Karavakia Thessaloniki Waterbus» αποτελείται από μια ομάδα επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης.

Τα δρομολόγια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» ξεκίνησαν τον Ιούνιο, συνεχίζονται το Σεπτέμβριο, και θα πραγματοποιούνται έως ότου το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο Θερμαϊκό κόλπο.

Σ’ ότι αφορά τα χαρακτηριστικά των πλοίων, ο πλήρως ανακαινισμένος «Κωνσταντής» έχει μήκος 24 μέτρα, και χωρητικότητα 180 επιβάτες.

Διαθέτει εσωτερικό σαλόνι, αναπαυτικά καθίσματα, κλιματισμό και τηλεοράσεις. Για τα παιδιά, υπάρχει ειδική αίθουσα όπου προβάλλονται κινούμενα σχέδια ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος θηλασμού.

Λειτουργεί μπαρ σερβίροντας καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, αλκοόλ, κρύα και ζεστά σνακ.

Ο «Άγιος Γεώργιος»  με μήκος 18 μέτρα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες. Είναι ένα αξιόπλοο, καλοτάξιδο, παραδοσιακό σκαρί που διαθέτει δύο µηχανές General Motors Marine. Στο άνετο σαλόνι του με τον κλιματισμό, μπορείτε να απολαύσετε ροφήματα και σνακ, από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης.

Και τα δυο καραβάκια διαθέτουν τουαλέτες ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα.

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button