Ποδόσφαιρο

Τα ερωτηματικά στην άμυνα του Παναιτωλικού ενόψει Άρη

Ερωτηματικά προκύπτουν για την άμυνα του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη με τον Τραϊανό Δέλλα να προβληματίζεται στην επιλογή των παικτών.

Αναλυτικά όπως αναφέρει το:

«Τρεις παίκτες χρησιμοποιήθηκαν στο κέντρο της άμυνας φέτος. Ο Καρασαλίδης, ο Κωνσταντόπουλος και ο Λιάβας. Από την ημέρα που ήρθε ο Δέλλας στο Αγρίνιο, δεν βρήκε κανέναν από τους τρεις στο Emileon!

Ο Καρασαλίδης τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΣ και δεν υπολογίζεται (τουλάχιστον) για τον επόμενο με τον Άρη. Ο Κωνσταντόπουλος και ο Λιάβας είναι στην Εθνική Ελπίδων. Έτσι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού δεν τους είχε ούτε σε μία προπόνηση.

Ο Μαλής, που αντικατέστησε τον Καρασαλίδη παίζοντας για πρώτη φορά φέτος, είναι ο μόνος σχετικά έμπειρος κεντρικός αμυντικός που συμμετέχει αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις. Ο άλλος είναι ο νεαρός Σκιαδάς.

Οι δύο διεθνείς (συν ο μέσος Τσιγγάρας) θα επιστρέψουν την Τετάρτη (η Ελπίδων παίζει την Τρίτη με την Σκωτία) στο Αγρίνιο, για να δουλέψουν και να ενταχτούν στο αγωνιστικό πλάνο που θέλει να περάσει ο Δέλλας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button