Ποδόσφαιρο

Τα εγκώμια Βελάσκεθ για Γκαρθία! “Πολύ ενδιαφέρον παίκτης, με καλό πόδι…”

Διαβάστε για τα θετικότατα σχόλια που “πήρε” ο Ισπανός του Άρη από τον 40χρονο προπονητή, όταν συνεργάστηκαν στην Αλαβές

Ο Μάνου Γκαρθία πέρυσι συνεργάστηκε με τον Χούλιο Βελάσκεθ, με τον οποίο είναι σε ανοιχτή γραμμή ο Άρης. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε προπονητή τον 40χρονο τεχνικό κατά την περασμένη σεζόν, στην ομάδα της Αλαβές.

Μάλιστα, μετά την νίκη (2-1) επί της Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς (30/4) στο οποίο ο Γκαρθία ήταν βασικός, ο Βελάσκεθ είχε κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για τον νυν παίκτη του Άρη. Τι είχε πει για τον Γκαρθία; “Είναι ένας παίκτης που ξέρω πολλά χρόνια, τον έχω δει από πολύ μικρό. Τον έχω παρακολουθήσει ζωντανά, όταν ήταν στην Τουλούζ.

Νομίζω πως είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής. Μπορεί να συνεισφέρει είτε με την μπάλα στα πόδια, είτε με κινήσεις χωρίς την μπάλα. Πρόκειται για έναν παίκτη με καλό πόδι και όλα θέλει να τα κάνει σωστά. Έχει διάθεση. Θέλει να μαθαίνει, είναι σαν σφουγγάρι. Είμαι ευχαριστημένος μαζί του, όπως και με όλη την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του, αλλά πρέπει να συνεχίσει να κάνει μικρά βήματα μπροστά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button