Ποδόσφαιρο

Τα είπαν Καρυπίδης και Ερέρα

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Πάκο Ερέρα. Οι δύο άντρες έθεσαν επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό και οριοθέτησαν τους υποψήφιους στόχους. 

Σε καλό κλίμα διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση ανάμεσα στον νέο προπονητή της ομάδος και στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Πάκο Ερέρα παρουσίασε στον πρόεδρο της ΠΑΕ περιπτώσεις Ισπανών ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της ομάδος εν όψη της νέας χρονιάς. Με το Θόδωρο Καρυπίδη να δίνει το πράσινο φως στον νέο προπονητή ώστε να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα οι δύο άντρες συζήτησαν διεξοδικά και για το υπάρχων ρόστερ. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι δύο άντρες επιθυμούν και έναν ελληνικό κορμό που θα στηρίζεται στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Οι Γιώργος Καντοιμίρης, Μανώλης Τζανακάκης, Χρήστος Μπούρμπος, Στέλιος Μαραγκός, Λευτέρης Ιντζόγλου, Μπάμπης Παυλίδης, Κενάν Μπαργκάν, Γιάννης Πασάς, Βαγγέλης Πλατέλλας αλλά και ο Πορτογάλος αμυντικός Ούγκο Σόουζα είναι ποδοσφαιριστές που ο Θόδωρος Καρυπίδης επιθυμεί να παραμείνουν στο Κλεάνθης Βικελλίδης. Ιδιαιτερότητες παρουσιάζει η περίπτωση του αρχηγού της φετινής ομάδος Γιώργου Δεληζήση όπως και του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Από την ερχόμενη εβδομάδα και έπειτα από το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Αμερική αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο για τις ανανεώσεις όσο και για τις προσθήκες από την Ιβηρική Χερσόνησο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button