Ποδόσφαιρο

Τα… γυρίζουν στην ΑΕΚ για Μιγκένθα

Πριν γίνει γνωστό πως ο Άρης ενδιαφερόταν για τον Όσκαρ Μινγκέθα, ισπανικό δημοσίευμα συνέδεσε και την ΑΕΚ με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Για τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Όσκαρ Μινγκέθα, έδειξε ενδιαφέρον και η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Στην πλευρά της ΑΕΚ, αρνήθηκαν τα ρεπορτάζ και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Ρεπορτάζ αλλά και πληροφορίες από τη μεριά της ΑΕΚ, έλεγαν πως “οι Ισπανοί μπέρδεψαν τα κιτρινόμαυρα” και πως η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Η διάψευση μάλλον…γυρνάει από τη μεριά της ΑΕΚ, καθώς τα νέα ρεπορτάζ της αναφέρουν πως έχει μπει και αυτή στην κούρσα για την απόκτηση του 23χρονου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η υπόθεση Μινγκέθα έχει δυσκολίες και για την ΑΕΚ, με τη διοίκηση της ομάδας να κρίνει την υπόθεση ως “δύσκολη”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button