Ποδόσφαιρο

Τα γαλλικά μέσα επιβεβαιώνουν τη συμφωνία ανάμεσα σε Άρη-Ρεν για τον Γκιτάν!

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης παίκτη του Άρη θεωρούν τον Ραφίκ Γκιτάν, επιβεβαιώνοντας πως ο πρόεδρος της Ρεν, Νικολά Χολβέκ έχει έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου στους κίτρινους.

Το foot-sur7.fr ανέφερε πως είναι πολύ κοντά στον ερχομό του στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Άρη ο Γκιτάν. “Από τη στιγμή που δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στη Ρεν, ο 22χρονος δόθηκε δανεικός στη Μαρίτιμο, έχει συμβόλαιο ως τον επόμενο Ιούνιο, αλλά ήρθε σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα για ελεύθερη μεταγραφή. Αυτά είναι καλά νέα για τον πρόεδρο Νικολά Χολβέκ, που θέλει να απελευθερωθεί από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται στη Ρεν”, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πρόσθετουν οι Γάλλοι πως “με μόλις τέσσερα παιχνίδια στη Ρεν τα τελευταία τρία χρόνια, ο Γάλλος μέσος δεν είδε λαμπρό μέλλον στη Γαλλία και θέλησε να πειραματιστεί στο εξωτερικό. Ο Γκιτάν έπαιξε πέρσι στη Μαρίτιμο σε 30 αγώνες και πλέον αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βρετάνη και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στον Άρη. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις και η μεταγραφή του θα είναι ένα δεύτερο “μπαμ” για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button