«Τα βρήκαν Μπάγερν και Λίβερπουλ για Λουίς Ντίας»
Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να γίνει ο Λουίς Ντίας, με τους Βαυαρούς να φτάνουν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του.
Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος του Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους πρωταθλητές Γερμανίας και Αγγλίας είχαν αίσιο τέλος και ο Κολομβιανός εξτρέμ θα μετακομίσει στο Μόναχο.
Η μεταγραφή του θα κοστίσει περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 28χρονος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες, με τον παίκτη να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στο Μόναχο, για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.
🚨🧨 BREAKING | Breakthrough in negotiations: Luis #Díaz to FC Bayern is now considered a done deal.
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) July 27, 2025
An agreement between Bayern and Liverpool FC has been reached in principle after the new bid was submitted, as revealed. The transfer fee is up to €75 million. Díaz will sign a… pic.twitter.com/o3bMWcL9xl




